MENÜ

Fenerbahçe'ye transferde şok haber! Genel müdür açıkladı: Satmıyoruz

Transfer çalışmalarına son hız devam eden Fenerbahçe'ye şok bir haber geldi. Listede olan yıldız futbolcu için, kulüpten 'Satmıyoruz' açıklaması geldi. İşte haberin detayları...

Fenerbahçe'ye transferde şok haber! Genel müdür açıkladı: Satmıyoruz

Kış transfer sezonunda şimdiye kadar 2 yıldız futbolcuyu renklerine bağlayan Fenerbahçe, çalışmalarına son sürat devam ediyor. Sarı-lacivertlilerin listesinde olan oyuncu için kulübünden 'Satmıyoruz' cevabı geldi.

Haberin Devamı

İLK TRANSFER BONUCCI

Fenerbahçe, ara transfer döneminde ilk takviyesini tecrübeli savunmacı Leonardo Bonucci ile yaptı. Tecrübeli stoper 2023-2024 sezonunun sonuna kadar sarı-lacivertli formayı giyecek.

Fenerbahçeye transferde şok haber Genel müdür açıkladı: Satmıyoruz

KRUNIC DE AÇIKLANDI

Fenerbahçe, Leonardo Bonucci’nin ardından önemli bir transferde daha mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertli kulüp, Milan’da forma giyen Rade Krunic ile her konuda anlaşmaya vardı.

PARTİZAN'DAN SALDANHA AÇIKLAMASI

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'nin Partizan'ın forveti Matheus Saldanha için resmi görüşmelere başladığı iddiası üzerine, Sırbistan ekibinden açıklama geldi.

Partizan Genel Müdürü Milos Vazura, Fenerbahçe haberleri üzerine yaptığı açıklamada "Mateus Saldanha ve yazın Partizan'a gelen diğer oyuncular satılık değil! Saldanha konusunda hiçbir Türk kulübüyle ya da başka bir takımla pazarlık yapmıyoruz. 18 Ocak'ta Partizan'la yapılan anlaşma gereği hazırlıklara gelecek ve sezonun kalan bölümü için takımla çalışmalarına devam edecek. Saldanha takımımızın 11 oyuncularından biri, en iyi oyunculardan biri ve sezonun ilerleyen bölümünde daha da iyi olacağına eminiz. Mihajlo Ilic'in Bologa'ya satışı bize takımın iskeletini koruma fırsatı verdi." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye transferde şok haber Genel müdür açıkladı: Satmıyoruz

"ANCAK İYİ BİR TEKLİF GELİRSE..."

Öte yandan Vazura yaptığı açıklamada, "Saldanha, bizim en iyi oyuncumuz ve satılık değil. Ancak iyi bir teklif gelirse, duruma bakılır. Bu konuda kararı finansla ilgilenen genel müdürümüz verecek." sözlerini sarf etti.

SALDANHA'NIN KARNESİ

Partizan'ın Temmuz ayında 1.3 milyon Euro'ya JEF United Chiba'dan transfer ettiği Matheus Saldanha, Sırbistan ekibinde 24 maçta 15 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Fenerbahçeye transferde şok haber Genel müdür açıkladı: Satmıyoruz

YORUM YAZ