MENÜ

Fenerbahçe'ye transferde kötü haber! 'Takımda kalacak'

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, transfer sezonunda kadrosuna kattığı yıldız futbolcular ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Çalışmalara devam eden sarı-lacivertlilere bir süredir peşinde olduğu yıldız futbolcudan kötü haber geldi. Takımın teknik patronu gece yarısında basın mensuplarına yaptığı açıklamada söz konusu oyuncu için, "Takımda kalacak" sözlerini kullandı.

Fenerbahçe'ye transferde kötü haber! 'Takımda kalacak'

Trendyol Süper Lig'de 2'de 2 yapan Fenerbahçe, bu sezon 9 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek istiyor. Takıma katılan Dzeko, Tadic, Fred, Livakovic gibi yıldız futbolcular ile dikkat çeken sarı-lacivertlilere transferde kötü bir haber geldi. Kanarya'nın bir süredir transfer için uğraş verdiği yıldız oyuncunun teknik direktörü, gece yarısı yaptığı açıklamada "Takımda kalacak" ifadesini kullandı. İşte haberin detayları...

Haberin Devamı

LIVAKOVIC RESMEN AÇIKLANDI

Fenerbahçe, Dominik Livakovic transferini resmen açıkladı. Hırvat kaleci, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde kendisini 5 yıllığına sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Sarı-lacivertli ekipten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Fenerbahçe, Dominik Livakovic’in transferi için kulübü Dinamo Zagreb ve oyuncu ile anlaşma sağlamıştır. Anlaşma gereği kulübümüz yetiştirme bedeli hariç 6.650.000 Euro + 950.000 Euro bonus olacak şekilde bonservis bedeli ödeyecektir.

Fenerbahçeye transferde kötü haber Takımda kalacak

12. TRANSFER

Yaz döneminde takımı adeta yeniden kuran Fenerbahçe, Livakovic’in imzasıyla beraber 12. transferini yaptı. Sarı-lacivertliler, daha önce; Ryan Kent, Edin Dzeko, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic, Bertuğ Elmaz, Rodrigo Becao, Mert Müldür, Djiku, Umut Nayir, Fred ve Cengiz Ünder’i renklerine bağlamıştı.

Haberin Devamı

YAPRAK DÖKÜMÜ

Fenerbahçe'de bu sezon forma şansı bulması beklenmeyen forvetlerle yollar ayrıldı. Augsburg, Mergim Berisha'nın bonservisini 4 milyon euro karşılığında aldı. Enner Valencia, sözleşmesinin bitmesinin ardından Brezilya Serie A ekibi Internacional ile anlaşma sağladı. Sözleşmesi karşılıklı anlaşma sonucunda feshedilen Mbwana Samatta, PAOK ile el sıkıştı. Joao Pedro, Brezilya Serie A ekibi Gremio'ya kiralandı.

SERDAR DURSUN KARAGÜMRÜK'TE

Fenerbahçe'de forma şansı bulmakta zorlanan Serdar Dursun ise Fatih Karagümrük'e transfer oldu. Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada, "2023-2024 sezonu yapılanmasına devam edilen Futbol A Takımımızda oyuncularımızdan Serdar Dursun, Vavacars Fatih Karagümrük Kulübüne transfer olmuştur. Serdar Dursun’a bugüne kadarki emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçeye transferde kötü haber Takımda kalacak

FENERBAHÇE'YE TRANSFERDE KÖTÜ HABER

Sarı-lacivertli ekibin bir süredir transferi için uğraş verdiği Milan forması giyen Rade Krunic'ten kötü haber geldi.

Serie A'nın 2. haftasında Milan, Torino'yu 4-1 mağlup etmesinin ardından kırmızı-siyahlıların teknik patronu Stefano Pioli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Pioli, Krunic'in takımda kalıp kalmayacağı ile ilgili soruya, "Rade Krunic takımda kalacak" şeklinde yanıt verdi.

SEZON PERFORMANSI

Geride kalan sezon Milan forması ile 34 resmi maça çıkan Rade Krunic, söz konusu maçlarda 1 gol 1 asist yaptı. Bosna Hersekli futbolcunun İtalyan devi ile 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Fenerbahçeye transferde kötü haber Takımda kalacak

Fenerbahçeye transferde kötü haber Takımda kalacak

 

YORUM YAZ