MENÜ

Fenerbahçe'ye transferde kötü haber! Rade Krunic'e yapılan teklifi duyurdular

Transfer sezonunun bitimine sayılı günler kala Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerin bir süredir transfer için uğraş verdiği Rade Krunic'ten kötü haber geldi. İşte haberin detayları...

Fenerbahçe'ye transferde kötü haber! Rade Krunic'e yapılan teklifi duyurdular

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, Süper Lig'de 2'de 2 yaparak ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde gruplara kalarak yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Bunun yanında transfer çalışmalarını da devam ettiren sarı-lacivertli ekibin bir süredir Milan'dan transfer etmek istediği Rade Krunic hakkında kötü haber geldi.

Haberin Devamı

GRUPLAR BELLİ OLDU

UEFA Avrupa Konferans Ligi grup kura çekimleri Monaco’da yapılan kura çekimiyle gerçekleştirildi. Yapılan kura çekiminin ardından Fenerbahçe’nin H Grubu'nda Bulgaristan’dan Ludogorets, Slovakya ekibi Spartak Trnava ve Danimarka takımlarından Nordsjaelland mücadele edecek. Sarı-lacivertliler, Bulgaristan ekiplerinden Ludogorets ve bir diğer rakibi Danimarka’nın Nordsjaelland takımı ile ilk kez karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe, gruptaki üçüncü rakibi olan Spartak Trnava ile ise 3. kez karşılaşacak.

Fenerbahçeye transferde kötü haber Rade Krunice yapılan teklifi duyurdular

KATAR EKİBİYLE YARIŞ...

ALTAY BAYINDIR, MANCHESTER UNITED'DA

Premier Lig devi Manchester United, Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Altay Bayındır'ı kadrosuna kattığını resmen duyurdu. Sözleşme detayları belli olan Altay'a sarı-lacivertliler veda etti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Kulübümüz, milli kalecimiz Altay Bayındır’ın transferi konusunda İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United FC ile 5 Milyon Euro bonservis, sonraki satıştan %20 pay, satış bedelinin 10 milyon Euro’yu geçmesi halinde ayrıca 1 milyon Euro pay olacak şekilde anlaşma sağlamıştır.

MİLAN'IN KRUNİC İNADI BİTMİYOR

Fenerbahçe’nin Rade Krunic inadı bitmek bilmiyor. İsmail Kartal, yönetimden ısrarla 29 yaşındaki orta saha oyuncusunu istiyor. Başkan Ali Koç da bu isteği yerine getirmek için elinden geleni yapıyor. Milan’da özellikle teknik direktör Stefano Pioli’nin öğrencisini bırakmaya hiç niyeti yok.

Fenerbahçeye transferde kötü haber Rade Krunice yapılan teklifi duyurdular

KRUNIC'İN PERFORMANSI

2019 yılında 8 milyon 600 bin euro bonservis bedeli karşılığında Serie A devi Milan'a imza atan Rade Krunic, 2022 -2023 sezonunda 34 maça çıktı. 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran 29 yaşındaki oyuncu, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Tecrübeli orta saha, 12 mücadelede sarı kart gördü.

2019 yılından bu yana Milan forması giyen Krunic'in İtalyan ekibiyle sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

YAPILAN TEKLİF ORTAYA ÇIKTI

İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre Serie A devi Milan, Rade Krunic ile olan sözleşmesini 2026'ya kadar uzatmak için harekete geçti. İtalyan ekibinin, Bosna Hersekli orta saha oyuncusunun yıllık ücretini 2 milyon 200 bin euroya çıkaracağı belirtildi.

Haberin Devamı

PIOLI: KRUNIC TAKIMDA KALACAK

Serie A'nın 2. haftasında Milan, Torino'yu 4-1 mağlup etmesinin ardından kırmızı-siyahlıların teknik patronu Stefano Pioli açıklamalarda bulunmuştu. Basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Pioli, Krunic'in takımda kalıp kalmayacağı ile ilgili soruya, "Rade Krunic takımda kalacak" şeklinde yanıt vermişti.

Fenerbahçeye transferde kötü haber Rade Krunice yapılan teklifi duyurdular

Fenerbahçeye transferde kötü haber Rade Krunice yapılan teklifi duyurdular

YORUM YAZ