MENÜ

Fenerbahçe'ye transferde büyük piyango! Brezilya'dan sürpriz talip

Fenerbahçe'ye Jorge Jesus döneminde transfer olan yıldız futbolcuya Breziya'dan talip çıktı. Sarı-Lacivertlilerin şu ana kadar yeterince yararlanamadığı yıldızı için transfer harekatı başladı. Brezilya ekibi Palmeiras, yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe'ye transferde büyük piyango! Brezilya'dan sürpriz talip

Sarı-Lacivertli takımda yaşadığı sakatlıklar nedeniyle büyük bir hayal kırıklığı yaratan yıldız futbolcu için Brezilya ekibi devreye girdi. Palmeiras, Brezilyalı yıldızı önümüzdeki yaz transfer döneminde kadrosuna dahil etmek istiyor. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Şanssızlıklar peşini bırakmadı

Luan Peres, Fenerbahçe’ye geldiği günden bu yana en çok şanssızlık yaşayan futbolcu oldu. Geçen sezon Rennes maçında kale direğine çarpan Brezilyalı savunmacı uzun süre formasından uzak kalmıştı. Sambacı üst üste sakatlıklar yaşayarak ameliyat olmak zorunda kalmıştı.

Kadroda düşünülmüyor

Sarı- Lacivertliler, Luan’ı artık kadroda düşünmüyor ve gelecek teklifleri değerlendirmeyi planlıyor. Brezilya ekibi Palmeiras, 29 yaşındaki defans oyuncuyla yakından ilgileniyor.

Fenerbahçeye transferde büyük piyango Brezilyadan sürpriz talip

Ülkesine dönmeye sıcak bakıyor

Luan Peres’in de Brezilya’ya dönmeye sıcak baktığı belirtilirken Palmeiras'ın devreye girmesi durumunda teklifi kabul edeceğinin altı çiziliyor.

Fenerbahçe'deki performansı 

Brezilyalı stoper , bu sezon sarı lacivertli takımda sadece 3 maçta forma giyebildi. Fenerbahçe formasını toplamda 23 kez terleten Peres, 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, tecrübeli savunmacıyı 2022 yılında 5.23 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna katmıştı.

Fenerbahçeye transferde büyük piyango Brezilyadan sürpriz talip

Uygun bir fiyata transferi bitirmeyi hedefliyor

Haberde; Brezilyalı oyuncunun sözleşmesinin 2025 yılında biteceğinden dolayı Palmeiras'ın transferdeki şansının yüksek olduğunun altı çizildi. 

YORUM YAZ