MENÜ

Fenerbahçe'ye transferde büyük müjde! Tüm şartlar zorlanıyor...

Fenerbahçe’nin peşinde olduğu yıldız oyuncu için, altyapısından yetiştiği eski kulübü de devreye girdi. Ancak ülke basınında yer alan haberlere göre yıldız oyuncu, ülkesine dönmeyi düşünmüyor. Bu nedenle Sarı-Lacivertliler’in transferi bitirmeye yakın olduğu belirtildi. İşte olay gelişmenin detayları...

Fenerbahçe'ye transferde büyük müjde! Tüm şartlar zorlanıyor...

Ara transfer dönemini bir takviye daha yaparak kapatmak isteyen Fenerbahçe, dünyaca ünlü futbolcuya Sarı Lacivertli formayı giydirmek istiyor. Kanarya'nın çok istediği yıldız hücumcu için eski kulübü de devrede fakat futbolcu kariyerine Avrupa'da devam etmek istiyor. İşte detaylar...

Haberin Devamı

 Öte yandan dış transferde hareketli saatler yaşayan Kanarya'nın tecrübeli oyuncusuna da sürpriz bir talip çıktı. İşte Fenerbahçe'deki son dakika gelişmeleri...

3 TRANSFER YAPILDI

Fenerbahçe yönetimi ancak kulübünde yeterli şansı bulamadığı için ayrılmak isteyen kaliteli bir isim olursa ciddi bir adım atacak. Bilindiği gibi sarı lacivertliler kış döneminde şimdiye dek Parma’dan Jayden Oosterwolde, Adana Demirspor’dan Samet Akaydın ve Barcelona’dan Emre Demir’i almış; Demir’i Samsunspor’a kiralamıştı.

YILDIZ OYUNCUDAN FENERBAHÇE İTİRAFI

Portekiz Milli Takımı’nın önemli isimlerinden biri olan ve Real Betis’te futbol hayatını sürdüren William Carvalho, yaz aylarında Türk spor basınını fazlasıyla meşgul etti. Yıldız orta saha oyuncusunun adı hem Fenerbahçe ile hem de Galatasaray ile uzun süre anıldı. Ancak transfer dönemi kapandığında, Carvalho, Betis’te kaldı. Fenerbahçe o bölgeye Willian Arao’yu, Galatasaray ise Lucas Torreira’yı aldı. Portekizli futbolcu, İspanya basınına verdiği röportajda Sarı-Lacivertliler’e imza atmaya ne kadar yakın olduğunu anlattı.

Haberin Devamı

'BENFICA'YA DA İSTEMİŞTİ'

William Carvalho, Jorge Jesus’la bir görüşme gerçekleştirdiğini söyleyerek, “Bir defansif orta sahaya ihtiyacı olduğunu ve beni çok beğendiğini söyledi. Benfica’nın başında olduğu dönemde de beni transfer etmek istemişti ancak Sporting Lizbon ile olan bağım nedeniyle oraya gitmek istemedim” ifadelerini kullandı.

'JESUS ESKİ ÖĞRENCİSİNİ ALDI'

30 yaşındaki futbolcu, sonrasında yaşananları ise şu ifadelerle anlattı: “Fenerbahçe’ye transfer olmaya çok yakındım. Türkiye’ye gitmek üzereydim ama bu gerçekleşmedi. Eşyalarımı toplamak üzereydim. Bu transfer olmayınca Jorge Jesus, Flamengo’dan eski öğrencisi Willian Arao’yu aldı.”

FORMAYI HAK EDEN ALACAK

Sarı-Lacivertliler, son resmi maçına 2 Şubat’ta Adana Demirspor deplasmanında çıkmıştı. Kahramanmaraş’taki deprem nedeniyle Konyaspor mücadelesi ertelenmişti. Fenerbahçe, bu karşılaşmaya cumartesi günü çıkacak. Uzun bir aradan sonra sahalara dönmeye hazırlanan Jesus’un öğrencileri, dün yaptığı antrenmanla hazırlıklarına devam etti. Tecrübeli teknik adam, dünkü idmanda takımıyla bir görüşme gerçekleştirdi. Portekizli hoca, transferlerin yanı sıra Luan Peres, Joao Pedro, Joshua King gibi sakat isimlerin takıma döndüklerini hatırlattı.

Haberin Devamı

'KAZANMAKTAN BAŞKA ÇARE YOK'

Jorge Jesus, “Uzun bir aradan sonra tam kadroya yakın bir şekilde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Cezalı Batshuayi dışında eksiğimiz yok. Takım içinde rekabet artık daha da yüksek. Forma giymek isteyen, bunu hak ettiğini göstermeli. Benim için ideal 11 olmadığını en iyi siz biliyorsunuz. Konyaspor maçıyla birlikte lig adeta yeniden başlayacak. Zirve takibi için kazanmaktan başka çaremiz yok” ifadelerini kullandı.

DEV MAÇ ÖNCESİ...

ALIOSKI'YE TALİP VAR

Fenerbahçe, Oosterwolde transferi sonrası Ezgjan Alioski için takım aramaya başladı. Sezon başından beri beklentileri karşılayamayan ve Avrupa Ligi kadrosundan çıkartılan Makedon sol beke sürpriz bir talip çıktı. Süper Lig ekibi İstabulspor’un Alioski’yi kadrosuna katma istediğini SarıLacivertliler’e ilettiği öğrenildi. Taraflar, tecrübeli oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli ile görüştükten sonra bu transferi bitirmeye çalışacak.

Haberin Devamı

TRANSFERİN GÖZDESİ SERDAR DURSUN

Tecrübeli oyuncu, tekliflere rağmen Fenerbahçe’de forma savaşını sürdürme kararı almıştı. Ancak Serdar Dursun’a sürekli talip çıkmaya devam ediyor. Rusya’dan Khimki ve Polonya’dan Rakow, Milli forveti kadroya katmak için yoğun bir şekilde çalışıyor. Sarı-Lacivertli Yönetim’in kararı Serdar’a bıraktığı belirtildi. Deneyimli oyuncunun önceliği kalmak olsa da teklifleri dinleyeceği öğrenildi.

LUCAS MOURA'DA HEYECANLANDIRAN GELİŞME

Fenerbahçe, 5 Mart’a kadar uzatılan ara transfer dönemini bir takviye daha yaparak kapatmak istiyor. Son dönemde adı Fenerbahçe ile en fazla anılan isim, Tottenham’ın yıldızı Lucas Moura oldu. İngiliz ekibinin kadroda düşünmediği, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Brezilyalı kanat oyuncusu için Sarı Lacivertliler harekete geçmişti. Lucas’a bir talip daha çıktı: Altyapısından yetiştiği Sao Paulo... Brezilya basınında yer alan haberlere göre Kırmızı-Beyazlılar’ın taraftarları, eski yıldızlarının dönmesi için sosyal medyada adeta kampanya başlattı. Yönetim de 30 yaşındaki oyuncu için girişimlerde bulundu.

Haberin Devamı

Lucas Moura, 21 yaşındayken Sao Paulo’dan PSG’ye 40 milyon Euro’ya transfer oldu. Sambacı, 2018’de ise 28.5 milyon Euro’ya Tottenham’ın yolunu tuttu.

 

‘TÜM ŞARTLAR ZORLANIYOR’

Sao Paulo’nun çabaları sonuçsuz kaldı. Brezilya medyası, Lucas’ın menajerlik şirketinin olumsuz geri dönüş yaparak, “Oyuncumuz kariyerini Avrupa’da sürdürmek istiyor” mesajını gönderdi. Bu nedenle Fenerbahçe’nin, yıldız futbolcuya imza attırma konusunda son derece avantajlı olduğu yorumu yapıldı. Sarı-Lacivertliler’den yetkililerin, işi bitirmek için İngiltere’ye gittiği de öne sürüldü. İtalyan gazeteci Rudy Galetti de Fenerbahçe’nin Lucas Moura’yı kadrosuna katmak için tüm şartları zorladığı kaydedildi.

YORUM YAZ