Fenerbahçe'ye transfer müjdesi! Son maçına çıkıyor

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin ilgisini çeken Ferdi Kadıoğlu'nun bu sezon sonunda transfer olması halinde Sarı-Lacivertliler yerine gelecek futbolcuyu buldu! Sözleşmesi sona erecek olan yıldız futbolcunun kulübünden ayrılacağı kesinleşti.

Fenerbahçe'ye transfer müjdesi! Son maçına çıkıyor

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezonun ardından bu sezon da çok iyi bir poerformans gösteren Ferdi Kadıoğlu'nun, yaz transfer döneminde takımdan ayrılması bekleniyor. Milli yıldızın yerine Sarı-Lacivertliler'in yıldız bir transfer yapacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

FERDİ'NİN YERİNE GELECEK

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun takımdan ayrılması durumunda Juventus'la sözleşmesi sona erecek olan Alex Sandro'yu düşünüyor. 2015 yılından bu yana Juventus forması giyen Alex Sandro, Siyah-Beyazlılar'la 321 maça çıkarken 15 gol atıp 33 asist yaptı. Bu sezon gözden düşen Brezilyalı oyuncu sadece 12 maçta 532 dakika forma giydi.

Fenerbahçeye transfer müjdesi Son maçına çıkıyor

TAKIMINDAN AYRILIYOR

Uzun yıllar boyunca Juventus'ta forma giyen Brezilyalı futbolcunun sözleşmesi sona eriyor. Bugün İtalyan devi ile son maçına çıkacak olan Alex Sandro daha sonra serbest durumda olacak.

2015 yılından bu yana Juventus forması giyen Alex Sandro, 326 resmi maça çıkarken 15 gol atıp 32 de asist yaptı.

Ferdi Kadıoğlu'nun zor anları
YORUM YAZ