MENÜ

Fenerbahçe'ye şok! İsmail Kartal, PFDK'ya sevk edildi

Kanarya, Pendikspor engelini 5-0 gibi rahat bir skorla geçse de teknik direktör İsmail Kartal karşılaşmanın hakemi Abdülkadir Bitigen'i sert sözlerle eleştirmişti. TFF de Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkındaki açıklamaları sebebiyle PFDK'ye sevk edildiğini açıkladı.

Fenerbahçe'ye şok! İsmail Kartal, PFDK'ya sevk edildi

Süper Lig'in 10. haftasında Sarı-Lacivertli ekip, Pendikspor'u 5-0 gibi rahat bir skorla geçmiş ve lige 10'da 10'la müthiş bir giriş yapmıştı. Yoluna kayıpsız devam eden Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal farklı galibiyete rağmen mücadelenin hakemi Abdülkadir Bitigen için sert konuşmuştu.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye şok İsmail Kartal, PFDKya sevk edildi

Tecrübeli çalıştırıcı, karşılaşma sonrasında şu ifadeleri kullanmıştı 👇

Kendi işimize bakıyoruz. Oynadığımız tüm maçları hak ederek kazanarak elde ettik. Başkalarının nasıl kazandığına bakmıyorum. Bundan sonra iyi şekilde devam edeceğiz. Penaltı pozisyonunda daha ne yapılması lazım penaltı verilmesi için? Rica ediyorum hakemler birazcık daha eşit çalsınlar. Maç 0-0 olsa ne olacaktı. Hakemlerin eşit olmasını istiyorum. Bizim attığımız goller fazla irdeleniyor ama başka taraflarda ne kadar irdeleniyor ne kadar irdelenmiyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) da Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkındaki açıklamaları sebebiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildiğini açıkladı.

İşte diğer sevkler

Öte yandan Galatasaray, Çaykur Rizespor mücadelesindeki "çirkin ve kötü tezahüratı" ve "saha olayları" nedeniyle; Beşiktaş, Gaziantep FK maçındaki "saha olayları", müsabaka sonrası kulüp resmi internet sitesinde yayınlanan açıklamalarda yer alan "sportmenliğe aykırı hareket" ve "hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar" sebebiyle; Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ'ın ise "sportmenliğe aykırı hareketi" ve "hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamaları" 'ndan dolayı PFDK'ya sevkine karar verildi.
Öte yandan Kayserispor, Adana Demirspor, Çaykur Rizespor, MKE Ankaragücü ve Pendikspor da çeşitli nedenlerden dolayı PFDK'ya sevk edildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye şok İsmail Kartal, PFDKya sevk edildi

YORUM YAZ