MENÜ

Fenerbahçe'ye ret! İşte görüşülen teknik direktör

Jorge Jesus ile yola devam edip etmeyeceği henüz belli olmayan Fenerbahçe, bir yandan da teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. İşte sarı - lacivertlilerin görüştüğü teknik adam ve aldığı yanıt...

Fenerbahçe'ye ret! İşte görüşülen teknik direktör

Sezona Jorge Jesus yönetiminde giren Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda finale yükselirken, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa dün oynanan maçların ardından veda etti.

Haberin Devamı

Sarı - lacivertliler sahasında Antalyaspor'u 2-0 ile geçerken Galatasaray ise deplasmanda Ankaragücü'nü 4-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti.

Son olarak 2013/2014 sezonunda şampiyon olan Fenerbahçe'nin hasreti bu sezonla birlikte dokuz sezona çıktı.

Fenerbahçeye ret İşte görüşülen teknik direktör

JORGE JESUS'UN SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

Sezon başında Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda tamamlanacak olan tecrübeli teknik adam için başta Brezilya Milli Takımı olmak üzere Suudi Arabistan ve Brezilya Ligi'nden takımların adı geçiyor.

Fenerbahçe'de kalması da ihtimaller arasında olan Jorge Jesus'un oynanacak Türkiye Kupası finalinin ardından karar vermesi bekleniyor.

FENERBAHÇE'Yİ REDDETTİ

Sarı - lacivertliler bir yandan Jorge Jesus ile yeni sezonla alakalı olarak görüşmelere devam ederken diğer yandan da teknik direktör adaylarını belirledi. Bu isimlerden biri de Brezilya ekibi Palmeiras'ı çalıştıran 44 yaşındaki Portekizli teknik adam Abel Ferreira...

Haberin Devamı

Fenerbahçeye ret İşte görüşülen teknik direktör

Brezilya basını, Fenerbahçe'nin Abel Ferreira'ın menajerleriyle görüşme gerçekleştirdiğini yazdı. Haberlere göre Fenerbahçe'nin talebi Portekizli teknik adam Ferreira'nın görüşme yapmak istememesi nedeniyle başlamadan reddedildi.

Palmeiras'la şampiyonluk sevinci yaşayan 44 yaşındaki teknik adamın ismi aynı zamanda tıpkı Jorge Jesus gibi Brezilya Milli Takımı'yla da anılıyor.

TITE'NİN DE ADI GEÇİYOR

Geçtiğimiz günlerde UOL Esporte'de yer alan bir haberde; Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı'nı çalıştırdıktan sonra boşa çıkan Tite'nin Fenerbahçe ile görüştüğü öne sürülmüştü.

Fenerbahçeye ret İşte görüşülen teknik direktör

Tite'nin Brezilya dışından 4 takımla görüştüğü ve bu takımlardan bir tanesinin Fenerbahçe olduğu belirtilmişti.

Corinthians'ın teklifini geri çeviren Tite'nin ailesine Brezilya'da çalışmayacağına dair bir söz verdiği kaydedildi. Tecrübeli teknik direktörün bu nedenle yurt dışından takımlarla görüşmeler yaptığı aktarıldı.

Enner Valencia'nın Tigres Formasıyla En iyi Anları

Fenerbahçeye ret İşte görüşülen teknik direktör

YORUM YAZ