MENÜ

Fenerbahçe'ye Rade Krunic müjdesi! Transfer ilk kez bu kadar yakın

Fenerbahçe'nin uzun bir süredir peşinde olduğu Rade Krunic'ten iyi haberler geldi. Boşnak orta sahayı kadrosuna katmak isteyen sarı-lacivertliler, bu hedefine yaklaşıyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe'ye Rade Krunic müjdesi! Transfer ilk kez bu kadar yakın

Bu sezonda tek düşüncesi Trendyol Süper Lig şampiyonluğu olan Fenerbahçe, bu doğrultuda hamleler yapmaya devam ediyor. Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı-lacivertlilerin en büyük hedefi Milan'ın orta saha oyuncusu Rade Krunic.

Haberin Devamı

Ryan Kent ayrılıyor!

Gelecek transferlere yer açmak için iç transferde de hareketli günler geçiren Fenerbahçe'de Ryan Kent gelişmesi yaşandı. Yaz transfer döneminde Glasgow Rangers'tan kadroya katılan kanat oyuncusu, beklentilerin uzağında kaldı. Sezon başından bu yana istediği süreleri alamayan 27 yaşındaki futbolcu, yönetime ayrılmak istediğini resmen bildirdi. Teknik direktör İsmail Kartal da İngiliz futbolcunun ayrılışına izin verdi. Fenerbahçe'nin bedelsiz olarak kadroya kattığı ve kiralık olarak göndermeye sıcak baktığı deneyimli futbolcu ile Hull City de ilgileniyor.

Fenerbahçeye Rade Krunic müjdesi Transfer ilk kez bu kadar yakın

Samet'e izin çıkmadı

Kanarya’da stoper transferi için de yoğun bir çalışma sürerken, bu bölgede yer alan isimlerden Samet Akaydin’in, ocak ayı içerisinde takımdan ayrılmak istediği konuşuluyor. A Millî Takım'ın başına Vincenzo Montella’nın geçmesinin ardından ilk 11’de şans bulan ancak Fenerbahçe’de düzenli oynayamayan Samet, EURO 2024 öncesi karar aşamasına geldi.

Haberin Devamı

Tecrübeli stoperin, Becao-Djiku ikilisinin arkasında kalacağını düşünerek, yönetimden ayrılmak için izin talep ettiği bildirildi. Kanarya ise Becao’nun sakatlığının sürmesi, Djiku’nun Afrika Kupası’na gidecek olması nedeniyle Milli futbolcunun gitmesine pek de sıcak bakmıyor.

Fenerbahçeye Rade Krunic müjdesi Transfer ilk kez bu kadar yakın

Rade Krunic gelişmesi!

Öte yandan, Fenerbahçe'nin aylardır peşinde olduğu Rade Krunic ile ilgili yeni gelişmeler var. Milan’la 2025’e kadar sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki Boşnak futbolcu ara transferde Fenerbahçe ile anlaşmanın hesaplarını yapıyor. Sezon başında sarı-lacivertli takıma transferi gerçekleşmeyen Krunic’in bu kez çok kararlı olduğu ve şimdiden hazırlık yaptığı ortaya çıktı. Bosna Hersek Milli Takımı’ndan kaptanı Edin Dzeko ile sürekli iletişim halinde olan Krunic’in İstanbul’daki yaşam, ev, şoför gibi konularda araştırma içinde olduğu belirlendi.

Fenerbahçeye Rade Krunic müjdesi Transfer ilk kez bu kadar yakın

Dzeko’nun yanı sıra Baliç ve Boliç gibi Türkiye’de daha önce top koşturan Boşnak oyunculardan da bilgi toplayan Krunic’in kariyerini Fenerbahçe’de sürdürmeyi çok istediği ifade edildi. Milan’da son dönemde fazla şans bulamayan yıldız futbolcunun hem düzenli oynamak hem de kariyerinde yeni bir sayfa açmak için Fenerbahçe’nin teklifini kabul ettiği vurgulandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye Rade Krunic müjdesi Transfer ilk kez bu kadar yakın

YORUM YAZ