MENÜ

Fenerbahçe'ye Premier Lig'den yeni stoper! Menajerler devrede...

Savunmanın göbeğine oyuncu arayan Fenerbahçe’de gündeme, Çağlar Söyüncü ve Stefan Savic’in ardından bir oyuncu daha geldi. Menajerler, Premier Lig ekibinin başarılı stoperini Fenerbahçe'ye önerdiler. İşte bu transfere dair tüm detaylar...

Fenerbahçe'ye Premier Lig'den yeni stoper! Menajerler devrede...

Sarı-Lacivertli ekip, kış transfer döneminde öncelikle stoper hattına takviye yapmayı hedeflerken bu noktada öncelikle hedefini stoper pozisyonuna çevirdi. Atletico Madrid'in iki stoperi Çağlar ve Savic'i yakından takip eden Kanarya'ya, Premier Lig ekibinin başarılı stoperi de önerildi. Öte yandan Fenerbahçe'nin sağ beki Mert Müldür'e de gün doğdu. Detayları mercek altına alalım... 

Haberin Devamı

Mert Müldür’e süper fırsat

Afrika Uluslar Kupası’nda Nijerya Milli Takımı’nın formasını giyecek Bright Osayi-Samuel’in yokluğu, en çok Mert Müldür’e yarayacak. Tecrübeli oyuncunun yokluğunda sağ bekte şans bulmanın hayalini kuran Mert’e teknik direktör İsmail Kartal’ın, ‘Hazır ol’ talimatını verdiği öğrenildi. Milli futbolcunun da Osayi-Samuel’in yokluğunu iyi değerlendirip, ilk 11’de yer almayı hedeflediği bildirildi.

Fenerbahçeye Premier Ligden yeni stoper Menajerler devrede...

West Ham'ın stoperi önerildi! 

Fenerbahçe’de ara transfer döneminde savunmaya takviye için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Özellikle Djiku’nun, Afrika Uluslar Kupası’nda Gana forması giyecek olması sebebiyle an itibarıyla yaklaşık 5 maç kaçıracak olması, Kanarya’yı yeni bir stoper almaya yönlendirmişti. Listede Atletico Madrid’den Çağlar Söyüncü ve Stefan Savic yer alıyordu. Alınan bilgiye göre menajerlerin Fenerbahçe’ye, İngiltere Premier Ligi’nde West Ham United’ın kadrosunda yer alan Thilo Kehrer’i önerdiği bildirildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye Premier Ligden yeni stoper Menajerler devrede...

Ocak ayında bitecek

27 yaşındaki Alman stoperin sözleşmesi, 2026’da bitiyor. Tecrübeli oyuncu bu sezon İngiliz temsilcisinin formasını toplamda 12 maçta giydi ve ligde sadece 4 kez ilk 11’de şans buldu. Bu arada İspanya’dan gelen haberlere göre Kanarya’nın, adaylar arasındaki Savic’e menajeri aracılığıyla teklifini sunduğu konuşuluyor. Ocak ayı içerisinde Fener’in, savunma transferini bitirmesi bekleniyor.

Fenerbahçeye Premier Ligden yeni stoper Menajerler devrede...

Antrenmanlar yarın başlıyor

İleri bir tarihe ertelenen Süper Kupa Finali sonrası Fenerbahçe’de futbolculara dört günlük bir izin verilmişti. Teknik direktör İsmail Kartal ve öğrencileri, 2024’ün ilk resmi karşılaşmasını 7 Ocak 2024’te İstanbulspor’la Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayacak. Sarı-Lacivertliler’de bugün izin bitiyor ve çalışmalara da yarından itibaren Samandıra’da resmen start verilecek.

Fenerbahçeye Premier Ligden yeni stoper Menajerler devrede...

 

YORUM YAZ