MENÜ

Fenerbahçe'ye Olympiakos maçı öncesi yıldızlarından iyi haber!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde oynayacağı Olympiakos maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler'e kritik maç öncesi yıldız oyuncularından iyi haber geldi.

Fenerbahçe'ye Olympiakos maçı öncesi yıldızlarından iyi haber!

Fenerbahçe'de gözler UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde oynanacak Olympiakos maçına çevrilmiş durumda. Sarı-Lacivertliler'de Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa mücadelesinden öte Olympiakos ile oynanacak maç ana gündem maddesi...

Haberin Devamı

'ÇÖP KADAR DEĞERİ YOK, TAKIMI KARIŞTIRMAK İSTEDİ'

İSMAİL KARTAL'DAN BİR GÜN İZİN

Fenerbahçe, önceki gün yaptığı antrenmanı, “Olympiakos maçının hazırlıkları başladı” ifadeleriyle duyurmuş ve pazar günkü Süper Kupa Finali’ni görmezden gelmişti. İsmail Kartal, bu idmanın ardından öğrencilerine bir gün izin verdi. Futbolcular dünü dinlenerek geçirdi, Dzeko fırsatı değerlendirip ülkesi Bosna Hersek’e gitti. Fenerbahçe, haftaya perşembe günü Olympiakos ile oynayacağı Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçının provalarını bugün yapacağı idmanla sürdürecek.

Fenerbahçeye Olympiakos maçı öncesi yıldızlarından iyi haber

ÖNCE LAMIA SONRA FENER

Ligde bu sezon beklentilerin uzağında kalan Olympiakos, son oynadığı Aris maçını 3-0 kazanarak moral bulmuştu. Kırmızı-Beyazlılar, Şampiyonluk Turu Play-Off’unda bitime 7 hafta kala lider PAOK’un 6 puan gerisinde 4. sırada yer alıyor. Şampiyonluk şansını zora sokan Olympiakos, ligi ilk 3’te bitirip önümüzdeki sezon da Konferans Ligi’nde mücadele etmenin hesaplarını yapıyor. Mendilibar’ın öğrencileri ligde yarın Lamia deplasmanına çıkacak, ardından Fenerbahçe için kolları sıvayacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye Olympiakos maçı öncesi yıldızlarından iyi haber

YILDIZLARIN DURUMU MERAK EDİLİYORDU

Fenerbahçe, 4-2 kazandığı Adana Demirspor mücadelesinde önemli oyuncularından yoksun olarak sahaya çıkmıştı. Bright Osayi-Samuel, sarı kart cezası nedeniyle Kadıköy’deki müsabakada forma giyemedi.

Mert Hakan Yandaş, Serdar Aziz, İsmail Yüksek, Fred, Cengiz Ünder, Joshua King ve Michy Batshuayi ise sakatlıkları ve hazır olmamaları gerekçesiyle zorlu karşılaşmada takımlarını yalnız bıraktı. Becao ve Bonucci ise kadroya dönmüş ve yedek beklemiş, Çağlar da son dakikada oyuna dahil olmuştu.

Fenerbahçeye Olympiakos maçı öncesi yıldızlarından iyi haber

MÜJDE GELDİ!

Pazar günkü Süper Kupa Finali’ne U19 takımıyla çıkacak olan Fenerbahçe’de gözler, 11 Nisan Perşembe günü Olympiakos ile Atina’da oynanacak olan Konferans Ligi maçına çevrildi. Çeyrek finalin ilk ayağı olacak bu karşılaşmada, sakatlıkları bulunan tüm futbolcuların oynayacak duruma gelmeleri bekleniyor. Bu isimlerden sadece Serdar Aziz, adı UEFA’ya verilen son listede yer almadığı için görev yapamayacak.

Eski Galatasaraylı Jean Michael Seri'den Kadıköy itirafı!
YORUM YAZ