MENÜ

Fenerbahçe'ye müjde! Eleştiri konusu olmuştu...

Sarı-Lacivertliler, Süper Lig yarışında Galatasaray'ın gerisinde kaldı, başkan Ali Koç ve teknik direktör Jorge Jesus'un geleceği de belirsiz. Camiada kara bulutlar dolaşırken Fenerbahçe'ye müjdeli haber geldi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'ye müjde! Eleştiri konusu olmuştu...

Lider Galatasaray’ın derbide Beşiktaş’a yenilmesinin ardından eline önemli bir fırsat geçen Fenerbahçe, Giresun deplasmanında bunu kullanamayınca şampiyonluk umutları tükenme noktasına geldi. Başkan Ali Koç'un kongre için 'Aday bulun' demesi, teknik direktör Jorge Jesus'un geleceğinin belirsizliği ve yarıştaki son durum Kanarya'da kara bulutları oluştururken küçük de olsa Sarı-Lacivertliler'e müjdeli haber geldi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye müjde Eleştiri konusu olmuştu...

TFF'ye ismi bildirilmedi

Fenerbahçe, sezon başında Bruma’yı zorunlu satın alma opsiyonuyla PSV’den kiralamıştı. Portekizli futbolcu, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Dinamo Kiev maçlarında toplam 70 dakika, Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Slovacko maçlarında toplam 95 dakika sahada kalmıştı. 28 yaşındaki kanat oyuncusu, ligde ise ilk haftadaki Ümraniyespor mücadelesinde 27 dakika görev yaptı. Transfer dönemi kapandıktan sonra TFF’ye verilen kadroda Bruma’nın ismi yer almadı. UEFA’ya bildirilen listede de olmayan Bruma, sezonun ilk yarısını antrenman yaparak geçirdi.

Fenerbahçeye müjde Eleştiri konusu olmuştu...

Camiadan eleştiriler yükseldi

Fenerbahçe devre arasında yaptığı açıklamayla da taraftarında şok etkisi yaratmıştı. Portekizli futbolcunun 4 milyon 250 bin Euro karşılığında bonservisinin alındığını ve 2.5+1 yıllık sözleşme imzalandığını duyurması sonrasında camiadan eleştiriler yükseldi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye müjde Eleştiri konusu olmuştu...

Samsun'a önerdiler ama istenmedi!

Jayden Oosterwolde transferi sıraısnda takas formülünü devreye sokmak isteyen Kanarya o dönem Parma'ya, Bruma'yı önerse de İtalyanlar bu teklifi reddetti. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım da katıldığı bir programda Fenerbahçe'nin de kendilerine 2 oyuncu önerdiğini aktaran Yıldırım, "Ali Koç bize Bruma ve Mauricio Lemos'u önerdi bizim ihtiyacımız yok dedim" ifadeleriyle Portekizli oyuncuyu kadroda düşünmediklerini açıklamıştı.

Fenerbahçeye müjde Eleştiri konusu olmuştu...

17 maç, 3 gol, 4 asist...

Bonservisi alınmasına rağmen Jesus'un kadroda düşünmediği 28 yaşındaki futbolcunun imdadına ülkesinden Braga yetişti. Yarım sezon futbol oynamayan ve takımda kalsa sezon sonuna kadar kadro dışı olacak tecrübeli oyuncuyu, Portekiz temsilcisi kiraladı. Braga'da çıktığı 17 karşılaşmada 3 gol, 4 asistlik oyun ortaya koyan Bruma, Portekizliler'in gözüne girdi.

Fenerbahçeye müjde Eleştiri konusu olmuştu...

Braga düğmeye bastı

Ojogo'nun haberine göre de; Teknik direktör Artur Jorge'nin gözüne giren deneyimli oyuncu için Braga düğmeye bastı. Portekiz temsilcisinin, Bruma'nın bonservisini almak için Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı iddia edildi.

Fenerbahçeye müjde Eleştiri konusu olmuştu...

Enner Valencia'nın Tigres Formasıyla En iyi Anları

YORUM YAZ