MENÜ

Fenerbahçe'ye Libyalı orta saha! 30 milyon Euro...

İsmail Kartal yönetimindeki Kanarya dolu dolu bir transfer dönemi geçirdi. Sarı-Lacivertliler'in tek eksik parçası 6 numara kaldı. Son 5 günde bu bölgeye de bir takviye yaparak transferi kapamayı hedefleyen Fenerbahçe'nin gündemine sürpriz bir isim girdi.

Fenerbahçe'ye Libyalı orta saha! 30 milyon Euro...

Transferin hareketli takımlarından olan Sarı-Lacivertliler bu sezon kadrosuna önemli hamleler yaptı. Uzun uğraşlar sonucunda kaleyi Dominik Livakovic'e emanet eden, savunmasını Rodrigo Becao ve Alexandre Djiku'yla güçlendiren Kanarya, 8 numara için de Fred'i aldı. Kanatlarda; Ryan Kent ve Cengiz Ünder bombalarını patlatan Fenerbahçe, hücum bölgesi için de Edin Dzeko, Dusan Tadic ve Sebastian Szymanski'yi renklerine bağladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye Libyalı orta saha 30 milyon Euro...

Rotasyona yerli isimler

Direkt 11'e böylesine net isimler alan ve sükse yaratan İsmail Kartal'ın ekibi; rotasyon için de Umut Nayir, Bartuğ Elmaz ve Mert Müldür gibi yerli isimlere gitti. Alternatifli ve iddialı bir takım oluşturmayı başaran Fenerbahçe'de tek eksik parça olarak 6 numara kaldı.

Fenerbahçeye Libyalı orta saha 30 milyon Euro...

İlk adaylardan sonuç çıkmadı

Bu bölge için çok uzun süre Milan'dan Rade Krunic istendi, hocası Stefano Pioli bırakmadı. Bologna'dan Nicolas Dominguez'in transferi uğruna yoğun mesai harcandı ancak başarılı oyuncu, İngiliz ekibi Nottingham Forest'ı tercih etti. Temeldeki iki adayın transferi olmayınca Kanarya'nın gündemine sonrasında Mario Pasalic ve Donny van de Beek başta olmak üzere birçok isim girdi, birçok menajer önerisi kulübe geldi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye Libyalı orta saha 30 milyon Euro...

20 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi...

Fakat henüz savunmanın önü için net bir gelişme yaşanmazken Portekiz'den flaş bir iddia geldi. A Bola, Sarı-Lacivertliler'in, Braga'nın orta sahası Al Musrati ile ilgilendiğini öne sürdü. Ancak haberde Braga'nın da Libyalı oyuncuyu bırakmak istemediği kaydedildi. Hatta Portekiz temsilcisinin, 27 yaşındaki futbolcunun sözleşmesini 2 yıl uzatmayı ve sözleşmesinde yer alan 20 milyon Euro'luk serbest kalma maddesini 30 milyon Euro'ya çıkartmayı planladığı belirtildi.

Fenerbahçeye Libyalı orta saha 30 milyon Euro...

Defansif fakat hücumda etkili

Bu sezon 6 maça çıkan Al Musrati, 2 gol, 1 asistle oynadı. Daha çok defansif özellikleriyle ön plana çıksa da tecrübeli oyuncunun skor katkısı dikkat çekici seviyede. Başarılı oyuncu geçen sezon da 41 maça çıkmış ve 5 gol, 2 asistle tam 7 gole direkt etki etmişti.

HERKES MERAK EDİYORDU...

Gruplara kadar Avrupa'da yok

Kanarya olası orta saha transferini tamamlarsa UEFA Konferans Ligi gruplarında yeni transferine forma veremeyecek. 4 Eylül günü Avrupa organizasyonlarındaki grup etabı için kadrolar verilmişti. Yeni transfer grup etapları sona erene kadar sadece Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele edebilecek.

Fenerbahçeye Libyalı orta saha 30 milyon Euro...

YORUM YAZ