MENÜ

Fenerbahçeli Lincoln Henrique'den açıklama! Çapraz bağlarında yırtık çıkmıştı

Sevilla ile yarın Kadıköy'de rövanş maçına çıkacak olan Fenerbahçe'de moralleri bozan bir gelişme yaşandı. Sarı Lacivertli ekip Lincoln Henrique'nin çapraz bağlarında yırtık tespit edildiğini açıkladı. Brezilyalı futbolcudan da ilk açıklama geldi...

Fenerbahçeli Lincoln Henrique'den açıklama! Çapraz bağlarında yırtık çıkmıştı

Avrupa'da ülkemizi temsil eden takımlardan Fenerbahçe, yarın UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Sevilla ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesi hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'ye yıldız futbolcudan kötü haber geldi. İlk maçı 2-0'lık skorla kaybettikten sonra Kadıköy'de rövanş maçı için tüm hazırlıklarını süredüren Sarı Lacivertli ekipte sakatlık haberi sonrası Jorge Jesus'un da planları değişecek gibi gözüküyor. 

Haberin Devamı

F.BAHÇEYİ DAVA ETTİ

LINCOLN'DEN VAZGEÇEMEDİ

Jorge Jesus, Brezilyalı öğrencisini tam anlamıyla joker yapmıştı. Tecrübeli teknik adam, sezonun ilk bölümünde Alioski, ikinci bölümünde ise Oosterwolde transferlerine rağmen sol bekte Lincoln’den vazgeçmedi. Jorge Jesus Sevilla maçında da sol bekte Lincoln'e görev verdi.

İLK MAÇTA SAKATLANMIŞTI

İspanya'da oynanan ilk karşılaşmada 82. dakikada sakatlanan Brezilyalı futbolcu Lincoln, oyuna devam edememişti. Yerini Osayi-Samuel'e bırakmıştı.

Fenerbahçeli Lincoln Henriqueden açıklama Çapraz bağlarında yırtık çıkmıştı

 

 

RESMEN DUYURULDU! AMELİYAT OLACAK

Fenerbahçe'ye kötü haber Lincoln Henrique'den geldi. Sarı Lacivertli ekip, sol diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edilen Lincoln Henrique'nin ameliyat edileceğini açıkladı.

Sarı Lacivertliler'den yapılan açıklama şu şekilde:

Haberin Devamı

Profesyonel Futbol A Takımı Oyuncularımızdan Lincoln Henrique’nin Sevilla maçında yaşadığı sakatlık sonrası kapsamlı tetkikleri yapılmıştır.

İncelemeler neticesinde sol diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edilen oyuncumuzun tedavisi kapsamında operasyon geçirmesine karar verilmiştir.

Başarılı oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; bir an önce sağlıklı şekilde sahalara dönmesini bekliyoruz.

 

Fenerbahçeli Lincoln Henriqueden açıklama Çapraz bağlarında yırtık çıkmıştı

SEZONU KAPATABİLİR! ALTERNATİF PLAN

Son dönemde de Jorge Jesus'un sol bekte vazgeçilmezi haline gelen form grafiğiyle herkesin beğenisini kazanan Brezilyalı futbolcunun bu sakatlıktan dolayı sezonu kapatabileceği öğrenildi. Ayrıca Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un Lincoln yerine alternatif planı belirlediği ve Jayden Oosterwelde'in oynamak için hazır olduğu belirtildi. Portekizli teknik adamın bir diğer alternatif olarak da Ferdi’nin sola geçip, Samuel’in sağ bekte oynama düşüncesinin de olabileceği ifade edildi. 

Fenerbahçeli Lincoln Henriqueden açıklama Çapraz bağlarında yırtık çıkmıştı

'BÜYÜK ÜZÜNTÜ SEBEBİ'

Brezilyalı yıldız da sakatlığıyla ilgili bir açıklama yaptı. Henrique, "Sevgili Fenerbahçe taraftarı... Böylesine önemli bir süreçte takımımdan ayrı kalacak olmak benim için büyük bir üzüntü sebebi. Maalesef futbolun içinde olası bir durumu yaşıyorum" dedi.

'DESTEKLER ÇOK ÖNEMLİ'

Taraftarın desteğinden dolayı teşekkür eden Brezilyalı oyuncu, "Önümde uzun bir geri dönüş süreci var ve ben bugüne kadar sahada olduğu gibi şimdi de tedavi döneminde en çabuk şekilde dönebilmek adına elimden geleni yapacağım. Yaşadığım sakatlıkla ilgili çok sayıda destek mesajı aldım. Zorlu günlerde sizlerin destekleri benim icin çok değerli. Bunlar adına herkese teşekkür ediyorum. Yarın ve sezon sonuna kadar tüm kalbim takım arkadaşlarım ve siz büyük Fenerbahçe taraftarıyla olacak" yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Enner Valencia'nın Tigres Formasıyla En iyi Anları

YORUM YAZ