MENÜ

Fenerbahçe'ye kötü haber: Jayden Oosterwolde sezonu kapattı!

Olympiakos'a karşı deplasmanda oynanan Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında 45. dakikada sakatlanan Jayden Oosterwolde, oyunu sedye ile terk edip yerini Ferdi Kadıoğlu'na bırakmıştı. Fenerbahçe oyuncunun son durumuyla ilgili resmi açıklama yaptı...

UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında Fenerbahçe, Yunan ekibi Olmypiakos’a deplasmanda 3-2 yenildi. Karaiskakis Stadyumu’nda oynanan maçta Fenerbahçe’nin gollerini 68. dakikada penaltıdan Dusan Tadic ve 74. dakikada İrfan Can Kahveci kaydetti. Ev sahibi takımın gollerini 8. dakikada Fortounis, 32. dakikada Jovetic, 57. dakikada Chiquinho attı.

Haberin Devamı

Öte yandan müsabakada dakika 42’yi gösterdiğinde sarı-lacivertli takımın yıldız futbolcusu Jayden Oosterwolde, sakatlandı. Büyük acı yaşayan futbolcu sakatlığı sonrası oyundan çıktı ve yerine Ferdi Kadıoğlu dahil oldu.

TFF'DEN SON DAKİKA YABANCI VAR KARARI

Sakatlanan Jayden Oosterwolde'den kötü haber geldi. Bağlarında ciddi derecede zedelenme ve yaralanma tespit edilen 22 yaşındaki futbolcu sezonu kapattı.

Hollandalı yıldız, ameliyat olmak için bugün Hollanda'ya gidecek.

22 yaşındaki futbolcu, dün 3-2 kaybedilen maçın ardından stadyumundan koltuk değnekleriyle ayrılırken görüntülendi.

Fenerbahçeye kötü haber: Jayden Oosterwolde sezonu kapattı

FENERBAHÇE'DEN RESMİ AÇIKLAMA!

Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında sakatlık yaşayan oyuncumuz Jayden Oosterwolde’nin MR görüntülenmesi gerçekleştirilmiştir. Yapılan tetkikler çerçevesinde menisküs yırtığı teşhisi konulan oyuncumuzun tedavi programı planlanmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Haberin Devamı

Maçın ardından Oosterwolde’nin durumu hakkında konuşan teknik direktör İsmail Kartal, “Oosterwolde’nin durumu belli değil. Ayağında dizinde şiş var. Hem darbe hem de dizi esnemiş gibi söylüyorlar, iç yan bağlarında. İnşallah büyük bir şey yoktur diye temenni ediyorum. İstanbul’da yapılacak kontrollerden sonra durumu belli olacak” demişti.

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 11 milyon euro olarak gösterilen Oosterwolde, bu sezon oynadığı 41 maçta 2 gol atma başarısı gösterdi. Futbolcunun Fenerbahçe ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Fenerbahçeye kötü haber: Jayden Oosterwolde sezonu kapattı

 

 

 

 

YORUM YAZ