MENÜ

Fenerbahçe'ye kaleci transferinde yeni aday!

Yeni sezonda kaleyi 'tartışma yaratmayacak' bir isme emanet etmek isteyen ve bu doğrultuda Dominik Livakovic için temaslarda bulunan Fenerbahçe'nin gündemine yeni bir isim daha geldi.

Fenerbahçe'ye kaleci transferinde yeni aday!

Fenerbahçe'de yeni sezonun transfer çalışmaları sürerken gözler kaleye yapılacak hamleye çevrilmiş durumda. Yönetim, yeni sezona kalede fark yaratacak bir isimle başlamak istiyor.

Haberin Devamı

ALTAY'IN AYRILIĞI GÜNDEMDE

Fenerbahçe'nin sözleşmesini 2027'ye kadar uzattığı Altay Bayındır'a Inter başta olmak üzere birçok devin ilgisinin olduğu biliniyor.

Fenerbahçeye kaleci transferinde yeni aday

Göztepe'den İrfan Can Eğribayat'ın bonservisini alması an meselesi olan Kanarya'nın, hem kaleye bir yabancı dahil ederek rekabeti artırmak hem de Altay'ın gitme ihtimaline önlem almak istediği belirtiliyordu.

İRFAN CAN AÇIKLAMIŞTI

Fenerbahçe'nin sezon başında Göztepe'den kiraladığı İrfan Can Eğribayat, 3-1 kazandıkları Trabzonspor maçının ardından Sarı-Lacivertli ekipteki geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulunmuştu.

Fenerbahçeye kaleci transferinde yeni aday

Sezon başı Göztepe'den kiralanan ve Altay Bayındır'ın sakatlığı sonrası kaleyi devralan 24 yaşındaki file bekçisi; Sarı-Lacivertli ekipte yoluna devam edeceğinin sinyallerini, "En son görüştüğümde, kulüp benim kalmamı istiyor. Ben de kalmayı çok istiyorum. Bunu daha önce de söyledim. İki kulüp arasında görüşmeler sürüyor. Bitti de diyebiliriz. Belki son rötuşlar vardır. İnşallah sonu güzel olacak" ifadeleriyle vermişti.

Haberin Devamı

1.7 MİLYON EURO'YA MAL OLACAK

Göztepe, sezon başında 500 bin Euro'ya kiraladığı İrfan Can için satın alma opsiyonuna istinaden 1 milyon 200 bin Euro bonservis bedeli alacak. Böylece Göztepe’nin 24 yaşındaki file bekçisinden kasasına toplam 1 milyon 700 bin Euro girmiş olacak.

LIVAKOVIC GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR

Sarı-Lacivertliler yeni sezonda kaleyi ‘tartışma yaratmayacak’ bir isme emanet etmeyi planlıyor. Hırvatistan Milli Takımı’nın da kalesini koruyan Dinamo Zagreb’in kaptanı Dominik Livakovic için girişimler yoğun şekilde devam ediyor.

Fenerbahçeye kaleci transferinde yeni aday

Hırvat file bekçisinin birçok talibi olması nedeniyle alternatif isimler için de çalışmalar başladı.

SON İDDİA SOMMER!

Alternatif isimlerden birinin Yann Sommer olduğu öne sürüldü. Sommer, Neuer’in bacağının kırılması sonrası devre arasında Mönchengladbach’tan Bayern Münih’e transfer olmuştu. Ancak Alman devi, Neuer’in iyileşmesinin ardından yaz transfer döneminde ayrılmak istemesi halinde İsviçreli kaleciye kolaylık sağlama sözü vermişti.

Fenerbahçeye kaleci transferinde yeni aday

Alman medyasında yer alan haberlere göre Sommer, EURO 2024’te İsviçre Milli Takımı’ndaki yerini kaybetmemek için düzenli oynayabileceği bir takıma transfer olmak istediğini Bayern Münih yönetimine bildirdi. 34 yaşındaki kalecinin durumu, Fenerbahçe tarafından yakından takip ediliyor.

Haberin Devamı

 

Fenerbahçeye kaleci transferinde yeni aday

YORUM YAZ