MENÜ

Fenerbahçe'ye Juan Cuadrado transferinde rakip çıktı

Kolombiyalı yıldız Juan Cuadrado, Juventus ile yeni sözleşme imzalamadı ve boşa çıktı. Fenerbahçe’nin bir süredir yakından takip ettiği Juan Cuadrado için Lazio’nun da devreye girdiği kaydedildi. 35 yaşındaki kanat oyuncusunun bu iki takımdan biriyle anlaşma ihtimalinin yüksek olduğu öne sürüldü.

Fenerbahçe'ye Juan Cuadrado transferinde rakip çıktı

Transfere Ryan Kent ve Edin Dzeko ile hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe’nin durmaya hiç niyeti yok. Birçok oyuncuyla temas halinde olan Sarı-Lacivertliler’in radarındaki ön plana çıkan isimlerden biri de Juan Cuadrado. 35 yaşındaki kanat oyuncusu yeni sözleşme imzalamadı ve 8 senedir formasını giydiği Juventus’tan ayrıldı. Fenerbahçe, boşa çıkan Kolombiyalı yıldız için ilk adımı atmaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler adına, Cuadrado’nun temsilcileriyle ilk görüşmeyi Dzeko’nun menajeri Luci’nin yapacağı öne sürüldü.

Haberin Devamı

47 maçta 3291 dakika

Kanarya, bu transfer için istekli tek takım değil. Lazio’nun da 35 yaşındaki oyuncuya imza attırmak için çalışmalara başladığı belirtildi. Deneyimli oyuncunun bu iki takımdan birinde kariyerine devam etme ihtimalinin yüksek olduğu kaydedildi. Cuadrado, ilerlemiş yaşına rağmen geride kalan sezonda Juventus formasıyla 47 resmi maçta 3291 dakika süre alarak halen üst seviyede oynayabileceğini gösterdi.

Michy Batshuayi'nin AFC Bournemouth'a Attığı Harika Gol

Fenerbahçeye Juan Cuadrado transferinde rakip çıktı

YORUM YAZ