MENÜ

Fenerbahçe'ye İngiltere Premier Lig golcüsü! Kısa süre içerisinde...

Şampiyonluk yarışına devam ederken bir yandan da transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, gözünü İngiltere Premier Lig'in forvetine dikti.

Fenerbahçe'ye İngiltere Premier Lig golcüsü! Kısa süre içerisinde...

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Spartak Trnava ile kritik bir maça çıkacak olan Fenerbahçe, bir yandan da transfer dönemi için hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli kulüp, kadrodaki eksikleri tamamlamak için mesaisine devam ediyor.

Haberin Devamı

Becao'nun dönüş tarihi açıklandı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Spartak Trnava karşılaşması öncesinde basın toplantısı düzenledi. Sakatlığı devam eden futbolcularla alakalı bilgi veren tecrübeli hoca, son durumu merakla beklenen stoper oyuncusu Rodrigo Becao hakkında konuştu.

Kartal, Zajc ile birlikte Becao'nun son durumunu, "Zajc ile Becao'nun sakatlıkları devam ediyor. Eksik olarak sadece onlar kaldı. Becao, zannediyorum ki ocak ayının ortalarına doğru takımla antrenmanlara başlar" sözleriyle açıkladı.

Ali Koç'tan Halil Umut Meler açıklaması

Bu arada Kulüpler Birliği, 11 Aralık Pazartesi akşamı Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının bitimiyle karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler'in uğradığı saldırı ve sonrasında yaşanan sürece ilişkin toplandı. Kulüpler Birliği'nin toplantısına Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da katıldı. Toplantının ardından Kulüpler Birliği ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye İngiltere Premier Lig golcüsü Kısa süre içerisinde...

Kulüpler Birliği adına duydukları üzüntüyü dile getirirken Ali Koç, "Pazartesi akşamı hepimizin gözü önünde yaşanan olaylar başta futbolun paydaşları olmak üzere ama sadece futbolun paydaşları değil tüm ülkemizi derinden yaralamıştır. Aynı zamanda da ülke marka değerine, ülkenin futbol marka değerine uluslararası alanda da zarar vermiştir. Böyle şiddet içeren bir olayın kabul edilmesi kesinlikle mümkün değildir. Sebebi ne olursa olsun bunun kabul edilmesi mümkün değildir. Halil Umut Meler'in yaşadıkları ve kare kara seyrettiğimiz kameraya yansıyanlar hepimizin içini acıttı. En çok da doğal olarak ailesinin içini acıtmıştır. Kulüpler Birliği olarak; kendisine ve kıymetli ailesine, maçı yöneten hakemlere, Türk futbolunun geneline çok geçmiş olsun demek istiyoruz" dedi.

Hedef Premier Lig'in forveti!

Şampiyonluk yarışına devam ederken bir yandan da transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin, Manchester United'ın yıldızı Anthony Martial ile ilgilendiği iddia edildi. Manchester United Teknik Direktörü Erik Ten Hag'ın kadroda düşünmediği forvet oyuncusu ile devre arasında yolların ayrılması bekleniyor. Fenerbahçe'nin de kısa süre içerisinde oyuncunun menajeriyle temas kuracağı gelen bilgiler arasında.

Haberin Devamı

 

Fenerbahçeye İngiltere Premier Lig golcüsü Kısa süre içerisinde...

Bu arada, 28 yaşındaki futbolcunun tek talibi Fenerbahçe değil. Yıldız oyuncuyu, sarı-lacivertlilerin haricinde Premier Lig ekiplerinden West Ham United, Serie A kulübü Inter ve 2 Suudi Kulübü'nün daha istediği öğrenildi. Fenerbahçe'nin Martial için yakında somut bir adım atması bekleniyor.

Fenerbahçeye İngiltere Premier Lig golcüsü Kısa süre içerisinde...

YORUM YAZ