MENÜ

Fenerbahçe'ye inanılmaz rakam! Arda Güler'i geçecek

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor. Sarı lacivertliler gelecek sezon için çalışmalarına şimdiden başlarken birçok futbolcusuna da teklifler gelmeye devam ediyor. Bu isimlerden biri ise Fenerbahçe adına rekor kırabilir. Öyle ki, gelen teklifler şimdiden 20 milyon euronun üzerine çıktı.

Fenerbahçe'ye inanılmaz rakam! Arda Güler'i geçecek

Fenerbahçe, yeni sezona bomba transferlerle girdi. Bu hamleler ile sarı-lacivertli ekip şampiyonluk yarışında iddialı oldu. Sarı-Lacivertliler aynı zamanda UEFA Konferans Ligi'nde ülkemizi temsil ediyor. Bu sezon bomba hamlelerle gündemden düşmeyen Kanarya gelecek sezonun planlamalarına şimdiden başladı.

Haberin Devamı

Aynı zamanda Fenerbahçe, oyuncularına yeterli teklif gelmesi durumunda büyük gelir elde etmeyi planlıyor. Sarı-lacivertli ekipte Ferdi Kadıoğlu, Osayi Samuel, İrfan Can Kahveci gibi birçok futbolcuya Avrupa'dan talipler çıktı.

İSMAİL'E 'YÜKSEK' TEKLİF

Geçen sezon başında Jorge Jesus'un hazırlık kampında şans verdiği ve sonrasında yakaladığı çıkışla, A Milli Takım'ın da orta sahasına yerleşen İsmail Yüksek, gösterdiği performansla Avrupa'nın önemli kulüplerini peşine taktı. Devre arasında Lyon ve Marsilya'dan 15'er milyon euroluk teklif getiren Yüksek, bu bandı 20 milyon Euro'nun da üstüne çıkardı. Kanarya, önemli katkılar veren futbolcusunun tercihi doğrultusunda 20'nin üzerindeki teklife onay verecek.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye inanılmaz rakam Arda Güleri geçecek

İNGİLİZLER ONU ÇOK BEĞENİYOR

Özellikle Ada ekiplerinin İsmail Yüksek'e karşı yoğun bir ilgisi var. Bu sezon Premier Lig'in yükselen takımı Aston Villa, hayli ısrarcı. HITC Sport'ta yer alan habere göre; orta sahaya daha fazla rekabet ve derinlik katmak isteyen İngiliz ekibi, yaz transfer döneminde Yüksek ile kadrosunu güçlendirme arzusunda... Haberin devamında; Tottenham Hotspur, Newcastle United, AFC Bournemouth ve Wolves'un yanı sıra Almanya ve İtalya'daki bazı önemli kulüplerin de İsmail Yüksek'in peşinde olduğu belirtildi.

Fenerbahçeye inanılmaz rakam Arda Güleri geçecek

15 MİLYON EURO REDDEDİLDİ!

Devre arasında Fransa'nın iki köklü ekibi Marsilya ve Lyon'dan 15'er milyon Euro'luk teklif gelmişti. İki kulüp de bunu taksitlerle ödemeyi vadetti. Ancak Sarı-Lacivertliler sadece peşin bir öneriyle teklifi kabul edeceğini iletti. Sonrasında futbolcunun satılmaması yönünde karar çıktı. Özellikle Brezilyalı Fred'in sakatlığı, Miguel Crespo'nun da ayrıldığı dönemde Yüksek'in gitmesine izni verilmedi. Başarılı futbolcu da Fenerbahçe forması altında mutlu olduğunu, şampiyonluk görmek istediğini ifade etmişti.

YORUM YAZ