MENÜ

Fenerbahçe'ye futbolcu satışından para yağdı! Rekor gelir

Yeni sezon için iddialı bir kadro kurmanın planlarını yapan Fenerbahçe, transfer çalışmalarına devam ederken bir yanda da oyuncu satışlarından büyük bir kâr elde etti. Sarı-Lacivertli ekip, bazı futbolcuları için transfer teklifi almaya devam ederken önümüzdeki günlerde sürpriz gelişmeler yaşanabilir. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'ye futbolcu satışından para yağdı! Rekor gelir

Yeni sezon için iddialı bir kadro kurmanın planlarını yapan Fenerbahçe, transfer çalışmalarına devam ederken bir yanda da oyuncu satışlarından büyük bir kâr elde etti. Sarı-Lacivertli ekip, bazı futbolcuları için transfer teklifi almaya devam ederken önümüzdeki günlerde sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Takımdan ayrılması muhtemel oyuncuların yanı sıra, Fenerbahçe'nin transfer gündemine dair tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Batshuayi teklifleri değerlendiriyor

Edin Dzeko transferi sonrası ilk 11’de düzenli olarak forma giyme ihtimali zayıf gözüken Michy Batshuayi, Zimbru ile oynanan ilk maçta oyuna sonradan girmişti. Mücadele sonunda yedek kaldığı için kızgın olduğu öğrenilen Belçikalı forvet, rövanşta 11’de oynadı ve 2 gol birden attı. Ancak kadrodaki yerinin garanti olmayacağını düşünen 29 yaşındaki futbolcunun, menajeri aracılığıyla kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye aldığı öğrenildi. İddiaya göre Suudi Arabistan’dan bir takım, Batshuayi için 10 milyon Euro’luk bonservis bedelini gözden çıkardı. Yönetimin, sözleşmesi 2024’te bitecek tecrübeli oyuncusunu, bu teklifin resmileşmesi durumunda satmasına kesin gözüyle bakılıyor. Kanarya’nın elinde direkt forvet olarak ayrıca Serdar Dursun ve Umut Nayir de yer alıyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye futbolcu satışından para yağdı Rekor gelir

 Arao, yeniden Jesus'la buluşacak 

Teknik direktör İsmail Kartal’ın, yeni sezon öncesi UEFA listesine de almadığı ve kadroda düşünmediği Willian Arao’nun takımdan ayrılması için geri sayıma geçildi. Geçen sezon başında Fenerbahçe’ye transfer ettiği Arao’yu, şu an başında bulunduğu Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal’e de götürmek isteyen Jorge Jesus’un bu konuda ısrarcı olduğu biliniyor. Al-Hilal’in, 6 milyon Euro bonservis bedeliyle kısa bir süre içerisinde tecrübeli orta saha oyuncusunu kadrosuna katacağı bildirildi.

Fenerbahçeye futbolcu satışından para yağdı Rekor gelir

REKOR GELİR: 58.8 MİLYON EURO

Fenerbahçe, şu ana kadar Arda Güler (20+10 milyon Euro), Attila Szalai (12.3 milyon Euro), Bruma (6.5 milyon Euro), Berisha (4 milyon Euro) ve son olarak da Diego Rossi’nin (6 milyon Euro) satışlarından 58.8 milyon Euro gelir elde etti.

Fenerbahçeye futbolcu satışından para yağdı Rekor gelir

YORUM YAZ