MENÜ

Fenerbahçe'ye Fred'den sonra bir bomba daha! Görüşmeler sürüyor

Fenerbahçe, son olarak ismi Galatasaray’la da uzun süredir anılan Manchester United’ın Brezilyalı yıldızı Fred’le el sıkıştı. İngiliz devine 15 milyon bonservis bedeli teklif edilirken, taraflar arasındaki pazarlıklar sürüyor. Sarı-Lacivertli ekip, Brezilyalı yıldızın ardından bir diğer yıldız ismi de kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'ye Fred'den sonra bir bomba daha! Görüşmeler sürüyor

Fenerbahçe, son olarak ismi Galatasaray’la da uzun süredir anılan Manchester United’ın Brezilyalı yıldızı Fred’le el sıkıştı. İngiliz devine 15 milyon bonservis bedeli teklif edilirken, taraflar arasındaki pazarlıklar sürüyor.

Haberin Devamı

Sarı-Lacivertli ekip, Brezilyalı yıldızın ardından bir diğer yıldız ismi de kadrosuna dahil etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Lacivertli takımın, Milan'ın yıldızı Krunic için de isteği devam ediyor. Fenerbahçe'nin orta saha transferine dair detaylar haberimizde...

Milan, Krunic'i bırakmak istemiyor 

Uzun süredir Fenerbahçe’nin peşinde olduğu Rade Krunic konusunda kulübü Milan’a son olarak 8 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli teklif edilmişti. Ancak İtalyanlar, Krunic’i 10 milyon Euro’nun altında bir rakama bırakmak istemiyor. Boşnak yıldızın yerine de henüz bir oyuncu bulamayan Milan’ın, Krunic’in 2025’te bitecek sözleşmesini uzatmak için düğmeye bastığı öğrenildi. Kırmızı-Siyahlılar’ın hocası Stefano Pioli’nin de 29 yaşındaki yıldızı bırakmak istemediği bildirildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye Fredden sonra bir bomba daha Görüşmeler sürüyor

Fred'de işlem tamam

Sarı-Lacivertliler’de transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, orta saha için düşünülen isimlere dünyaca ünlü bir yıldız eklendi. Yakın zamanda merkez orta saha pozisyonu konusunda Milan’dan Rade Krunic, Bologna’dan Nicolas Dominguez ve Leicester City’den Wilfred Ndidi konuşuluyordu. Ancak Sarı-Lacivertliler’in kurmaylarının bu hafta içerisinde İngiltere’ye uçması, dikkatlerden kaçmadı.

Alınan bilgiye göre Kanarya’nın, geçen sezon İngiltere Premier Ligi’nin devlerinden Manhester United’ın yıldızlarından Fred için harekete geçtiği öğrenildi. 2018’de Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk’ten transfer edilen ve Manchester’daki 6. sezonuna giren tecrübeli orta saha oyuncusuyla Galatasaray’ın ilgilendiği biliniyordu. Aslan’ın yanı sıra Ada’da Fulham ve Fransa’dan da bazı kulüplerin temasta olduğu konuşulan Brezilyalı orta saha ile Kanarya’nın, her konuda anlaştığı bildirildi.

Daily Mail Gazetesi’nin internet sitesindeki habere göre Sarı-Lacivertliler’in, Kırmızı Şeytanlar’a da bonservis bedeli olarak 15 milyon Euro teklif ettiği yazıldı. Yeni sezonda teknik direktör Erik ten Hag’ın planlarında olmadığı konuşulan ve kontratı bu sezon sonunda bitecek 30 yaşındaki yıldızın bonservisi konusundaki pazarlıkların sürdüğü belirtildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye Fredden sonra bir bomba daha Görüşmeler sürüyor

 NDİDİ İÇİN DE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Bu arada sözleşmesi yine 2024 yazında bitecek Leicester’dan Ndidi için de gerçekleşen Ada seferinde kulübüyle görüşme yapıldığı öne sürüldü. Nijeryalı futbolcunun transferini Kanarya’nın, 10 milyon Euro’nun üzerinde bir bonservis bedeline bitirmeyi amaçladığı iddia edildi.

Fenerbahçeye Fredden sonra bir bomba daha Görüşmeler sürüyor

YORUM YAZ