MENÜ

Fenerbahçe'ye Fred'den müjdeli haber!

Fenerbahçe, Brezilyalı yıldızı Fred'e kavuşuyor. Yıldız oyuncu, Türkiye Kupası'ndaki Ankaragücü maçının kadrosunda yer alacak.

Fenerbahçe'ye Fred'den müjdeli haber!

Brezilyalı yıldız, 21 Ocak’taki Samsunspor maçında yaşadığı sakatlığın ardından geçen hafta takımla çalışmaları başlamıştı. İsmail Kartal, risk almamak adına öğrencisini önceki gün Kasımpaşa ile oynanan maçın kadrosuna dahil etmedi. Dünkü antrenmanı sorunsuz bir şekilde tamamlayan Fred sahalara dönmeye hazır. Sambacı, yarın kupadaki Ankaragücü maçında kadroda olacak.

Haberin Devamı

Ankaragücü için başladılar

Yoğun bir fikstüre giren Fenerbahçe’ye durmak yok. Sarı-Lacviertliler, yarında kupada karşılaşacakları Ankaragücü mücadelesinin provalarına dün başladı. Kasımpaşa maçında ilk 11’de görev yapan futbolcular yenileme çalışması yaptı. Diğer futbolcular ise çabukluk hareketlerinin ardından dar alanda çift kale maçlar oynadı. Bireysel çalışmalarda idman tamamlandı. Brezilyalı yıldız Fred'in Türkiye Kupası'ndaki Ankaragücü mücadelesinde kadroda olması bekleniyor.

Fenerbahçeye Fredden müjdeli haber

İsmail Kartal’dan Krunic’e destek

Ara transfer döneminde büyük umutlarla kadroya katılan Rade Krunic, özellikle son haftalarda beklentilerin çok uzağında kaldı. İsmail Kartal buna rağmen öğrencisinden vazgeçmeyerek sürekli 11’de görevlendiriyor. Kasımpaşa maçında da vasatı aşamayan Krunic oyundan çıkarken tribünlerin protestosuna maruz kaldı. Kartal, basın toplantısında öğrencisi için, “Yakında çok daha iyisini yapacak” ifadelerini kullandı. Deneyimli hoca Boşnak yıldızla özel görüşmesinde ise, “Tepkiler zaman zaman olabilir. Senin kaliteni biliyorum ve sana

YORUM YAZ