MENÜ

Fenerbahçe'ye Fransa'dan bir transfer daha!

Gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmayı planlayan Fenerbahçe, transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Sarı-lacivertli ekibin kurmayları, Fransa temsilcisinde forma giyen yıldız futbolcuyu takibe aldığı öğrenildi.

Fenerbahçe'ye Fransa'dan bir transfer daha!

Takımı başına İsmail Kartal gelmesiyle transfer çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe, rotayı Fransa'ya çevirdi. Sarı-lacivertli ekip, Fransa temsilcisinde forma giyen ve gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken yıldız futbolcuyu transfer listesine aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

DZEKO VE KENT TAKIMA DAHİL EDİLDİ

Inter'den ayrılan Edin Dzeko, Fenerbahçe'nin ilk transferi oldu. Sarı-lacivertliler, 37 yaşındaki santrfor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe'den Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, Edin Dzeko'ya yıllık 4 milyon 200 bin euro ödeneceği belirtildi.

Rangers'la sözleşmesi sona eren Ryan Kent de Fenerbahçe ile anlaşma sağladı. 26 yaşındaki İngiliz oyuncu ile 4 yıllık sözleşme konusunda el sıkışıldı. Ryan Kent, Süper Lig devinin Rusya kampında oynadığı ilk hazırlık maçında ilk kez şans buldu.

Fenerbahçeye Fransadan bir transfer daha

DJİKU FENERBAHÇE'DE

Ryan Kent ve Edin Dzeko'yu kadrosuna dahil eden Fenerbahçe, savunma hattına takviye yaptı. Sarı-lacivertliler, Ganalı stoper Alexander Djiku'yla anlaşma sağladı. Süper Lig devi, 28 yaşındaki savunmacıyla 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Fenerbahçemiz, Fransız asıllı Ganalı milli stoper Alexander Djiku’yu 3+1 yıllığına kadrosuna kattı. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde Yöneticimiz Selahattin Baki ile Sportif Direktörümüz Mario Branco da yer aldı. Alexander Djiku’ya ‘Ailemize hoş geldin’ diyor; Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz" denildi.

Fenerbahçeye Fransadan bir transfer daha

ÇILGIN BONSERVİS GELİRİ

Süper Lig devinde Mergim Berisha, Augsburg'ta kaldı. Bundesliga temsilcisi, 25 yaşındaki santrforun bonservisini aldı. Sarı-lacivertliler bu transferden kasasına 4 milyon euro koydu. Portekiz ekibi Braga da Bruma ile anlaşma sağladı. Fenerbahçe, Bruma'nın Braga'ya transferinden 6 milyon 500 bin euro kazandı.

Süper Lig devinin genç yeteneği Arda Güler ise Real Madrid'in yolunu tuttu. 18 yaşındaki on numara, İspanyol deviyle 6 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe bu transferden 20 milyon euro bonservis bedeli elde etti. Arda Güler'in sözleşmesinde 10 milyon euroluk bonus maddesinin yer aldığı kaydedildi. Fenerbahçe'nin bir sonraki satıştan yüzde 20 pay alacağı aktarıldı.

Fenerbahçeye Fransadan bir transfer daha

TOKO EKAMBI SÜRPRİZİ

Transfer çalışmalarına hız kesmeden Fenerbahçe için bir transfer iddiası da Fransa'dan geldi. Foot Mercato'nun haberine göre Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon Rennes'de kiralık olarak olarak forma giyen Lyon'un sol kanat oyuncusu Karl Toko Ekambi'yi kadrosuna katmak istiyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye Fransadan bir transfer daha

SÖZLEŞMESİ 2024'TE SONA ERİYOR

Lyon ile olan sözleşmesi 2024 yılında sona erecek Ekambi'nin Fransız ekibinden ayrılmak istediği belirtilirken, gelecek teklifleri değerlendireceği ifade edildi. Strasbourg'dan Alexander Djiku'yu renklerine bağlayan Fenerbahçe'nin, Toko Ekambi için de ısrarcı olacağı belirtildi.

Edin Dzeko'nun Inter Formasıyla Attığı İlk Gol

Fenerbahçeye Fransadan bir transfer daha

YORUM YAZ