MENÜ

Fenerbahçe'ye dünya yıldızını önerdiler! Menajerleri devrede

Önümüzdeki sezon şampiyon olmak için iddialı bir kadro kurmanın planlarını yapan Fenerbahçe'de gözler transfer edilecek yıldızlara çevrildi. Sarı-Lacivertli ekibe, dünyaca ünlü yıldızın menajerlerinden flaş bir öneri geldi. İşte detaylar...  

Fenerbahçe'ye dünya yıldızını önerdiler! Menajerleri devrede

2022/23 sezonunu Galatasaray'ın ardından ikinci bitiren Fenerbahçe, önümüzdeki sezon şampiyon olmak için iddialı bir kadro kurmayı hedefliyor. Sarı-Lacivertli ekip, yıldız futbolcuları kadrosuna katmak isterken dünyaca ünlü yıldızın menajerlerinden flaş bir öneri aldı.

Haberin Devamı

KENT VE DZEKO SONRASI 2 BOMBA DAHA

Fenerbahçe, geçtiğimiz Mart ayında iş birliği anlaşması imzaladığı Zenit'in organize edeceği dörtlü futbol turnuvası için Rusya'ya gitmeyi planlarken, akıllar sadece sahada olmayacak. Sarı-lacivertli yönetim, Rus kulübünde forma giyen ve bu sezon ligde 27 maçta 23 gol-9 asist kaydeden sağ kanat oyuncusu Malcom'un da peşine düştü. Ancak Rusya'da yaşanan iç karışıklığın bu turnuvayı nasıl etkileyeceği şimdilik belirsizliğini koruyor.

Fenerbahçeye dünya yıldızını önerdiler Menajerleri devrede

ZAKARİA HAMLESİ

Sabah'ın haberine göre; F.Bahçe orta alana Chelsea'nin yıldız ismi Denis Zakaria'yı transfer etmek için harekete geçti. Bonservisi Juventus'ta olan Zakaria, Chelsea'de kiralık olarak forma giydikten sonra İtalyan ekibine döndü. Ancak Juventus bu oyuncuyu kadrosunda düşünmüyor. 26 yaşındaki İsviçreli ön libero, bu nedenle düzenli olarak forma giyeceği bir kulübe imza atmaya sıcak bakıyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye dünya yıldızını önerdiler Menajerleri devrede

PREMİER LİG EKİNDE KİRALIKTI

Zakaria geçtiğimiz sezon Chelsea'da sadece 13 maçta forma giyerken 1 gol atmıştı ve F.Bahçe, oyuncuyu 4 yıl önce de istemişti. 26 yaşındaki 1,90’lık futbolcunun 33 milyon Euro’luk satın alma opsiyonu Chelsea tarafından kullanılmamıştı.

BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY DA İSTİYORDU 

Öte yandan Beşiktaş ve Galatasaray'ın da takviye yapmak istediği mevkilerden bir diğeri de kanat... Geçtiğimiz günlerde Ivan Perisic, Beşiktaş'ın transfer listesine gidiği iddia edilmişti. Galatasaray'ın da kadrosuna katmak istediği Hırvat futbolcu, şu anda İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'ın formasını giyiyor. Tottenham'da senelik 9 milyon Euro bandında kazanan Perisic için gelecek cevap beklenecek. Eğer yıllık ücret konusunda orta bir yol bulunursa oyuncu ile de görüşmeler başlayacak.

Fenerbahçeye dünya yıldızını önerdiler Menajerleri devrede

PERİSİC BOMBASI!

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi kadrosuna genişletme çalışmalarını sürdürüyor. Sarı lacivertliler, Ryan Kent ve Edin Dzeko transferlerine rağmen, hücum hattını daha fazla güçlendirmek istiyor. TRT Spor'un haberine göre; gündeme gelen son isim, Ivan Perisic oldu. 34 yaşındaki Hırvat futbolcu, menajerler aracılığıyla Fenerbahçe’ye önerildi. Ancak, sarı lacivertli ekibin bu transfer için henüz resmi bir adım atmadığı belirtildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye dünya yıldızını önerdiler Menajerleri devrede

SICAK BAKIYOR

Bu sezon Tottenham formasıyla çıktığı 44 maçta 1 kez fileleri havalandıran Perisic, 12 de asist yaptı. 34 yaşındaki futbolcunun İngiliz ekibi ile olan sözleşmesi 2024 Haziran'da bitecek. Tottenham, kontratının sona ermesine 1 yıl kalan oyuncunun takımdan ayrılmasına sıcak bakıyor. Ivan Perisic, bir önceki sezon Inter formasıyla 10 kez gol sevinci yaşarken 9 da asist yapmıştı.

Michy Batshuayi'nin AFC Bournemouth'a Attığı Harika Gol

Fenerbahçeye dünya yıldızını önerdiler Menajerleri devrede

YORUM YAZ