MENÜ

Fenerbahçe'ye dev golcü! Kiralama formülü devrede

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe'de bir yandan da gelecek sezonun transfer çalışmaları başlamış durumda. Sarı Lacivertliler dev golcüyü gündemine aldı. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe'ye dev golcü! Kiralama formülü devrede

Süper Lig'de bu sezon inişli çıkışlı bir grafik çizse de şampiyonluk yolunda iddialı bir durumda bulunan Fenerbahçe'de bir yandan da gelecek sezonun transfer çalışmaları sürmekte. Yönetimin Jorge Jesus'la yola devam etmek istediği ve sözleşme uzatıldıktan sonra transferde de Portekizli teknik adamın verdiği listeye göre hareket edileceği öğrenildi. Sarı Lacivertliler'in hücum hattında ise bir revizyona gidilebileceği gelen haberler arasında.

Haberin Devamı

RYAN KENT'TE SON DURUM

İskoç basınında çıkan haberlere göre Fenerbahçe'nin transferde gündemine gelen son ismin, Rangers forması giyen Ryan Kent olduğu öğrenilmişti. Rangers ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Kent’in, Sarı-Lacivertliler'le ön sözleşme imzaladığı öne sürülmüştü.

Tıpkı Kanarya gibi Kent'i, İngiltere'den Leeds United ve Burnley'nin de istediği öne sürülürken, 26 yaşındaki kanat oyuncusunun ise Rangers'a, "Henüz hiçbir kulüple resmi bir sözleşme imzalamadım. Ancak burada devam etmeyi de düşünmüyorum" dediği bildirildi.

Fenerbahçeye dev golcü Kiralama formülü devrede

GOLCÜ ARAYIŞI

Enner Valencia'nın sözleşmesinin sonuna gelinmesi, Joao Pedro'dan beklenen verimin alınamaması, Serdar Dursun'un Jorge Jesus'un planına uymaması ve elde sadece Micy Bathsuayi'nin kalması Fenerbahçe'yi gelecek sezon için golcü arayışına itti. Sarı Lacivertli yönetim de gelen raporlar doğrultusunda bir liste hazırladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye dev golcü Kiralama formülü devrede

SÜRPRİZ İSİM GÜNDEMDE

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, gelecek sezon için de transfer çalışmalarını sürdürüyor. Avrupa'dan birçok ismi gündemine alan Sarı-Lacivertliler, aradığı forveti İngiltere'de buldu. Kanarya, Southampton'da forma giyen Paul Onuachu'yu listesine aldı.

Fenerbahçeye dev golcü Kiralama formülü devrede

DEV GOLCÜ

Fenerbahçe yetkilileri, 28 yaşındaki Nijeryalı golcünün durumunu yakından takip ediyor. Golcü futbolcu, takımı Southampton'ın Premier Lig'den düşmesi halinde bir alt lig olan Champhionship'te forma giymek istemiyor. 34 maçta 24 puan toplayan Southampton, Premier Lig'de son sırada ve küme düşmesine kesin de gözüyle bakılıyor. Kulübü Southampton ile sözleşmesi 30 Haziran 2026 tarihine kadar devam eden 2.01 boyundaki futbolcunun menajeriyle önümüzdeki haftalarda temas kurulacağı öğrenildi.

Fenerbahçeye dev golcü Kiralama formülü devrede

KİRALAMA FORMÜLÜ

17 milyon euro değer biçilen futbolcu için kiralama formülünün masada olduğu gelen haberler arasında. Genk'te 22 maçta 17 gol attıktan sonra Southampton'a gelen futbolcu bu sezon 9 maçta oynarken gol üretemedi. Nijeryalı, geçen sezon Genk'te 45 maçta 23 gol 2 asist kaydetti. Onuachu kariyerinde daha önce Midtjylland forması da giydi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye dev golcü Kiralama formülü devrede

YORUM YAZ