MENÜ

Fenerbahçe'ye dev gelir! Tam 40 milyon euro

Spor Toto Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray'ın gerisinde kalarak şampiyonluktan uzaklaşan Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor... Şampiyonluk hayalleri gerçekleşmeyen sarı lacivertliler, gelecek sezon daha iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarına başladı. Kanarya; arayışlarını sürdürürken, takımın gözde isimleri Ferdi Kadıoğlu ve Arda Güler'in geleceğinin ne olacağı merak ediliyordu. Fenerbahçe, bu iki yıldız oyuncu için transfer kararını verirken, fiyatlarını da belirledi.

Fenerbahçe'ye dev gelir! Tam 40 milyon euro

Süper Lig'de Galatasaray ile şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de transferde hareketli günler yaşıyor. Takımı güçlendirmek için çalışmalarını aralıksız sürdüren Sarı-Lacivertliler, iki genç yıldızı Arda ve Ferdi'nin geleceği ile ilgili kararı da verdi. İşte detaylar...

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLUKTA SON UMUT

JESUS KALMAYA SICAK BAKIYOR

Şampiyonluk yarışının hararetli günlerinde 'Kalacak mı gidecek mi' tartışmaları yapılan Jorge Jesus artık bir yıl daha İstanbul'da olmaya sıcak bakıyor. Başkan Ali Koç'un sözleşme teklifine 'Sezon sonu görüşelim' yanıtını verdiği için yeni anlaşma resmiyete dökülmedi ama Portekizli çalışmalara başladı.

Fenerbahçeye dev gelir Tam 40 milyon euro

JESUS RAPORUNU SUNDU

Takımdan ayrılacak isimleri belirleyen, hangi bölgelere kaç transfer gerektiğini raporlayan Jesus, bunu bir dosya halinde başkana sundu.

KALEYE LIVAKOVIC

Yönetim, bu kapsamda harekete geçerken Hırvatistan Milli Takım kalesini de koruyan Livakovic'le prensip anlaşmasına varıldı. Sol kanat Ryan Kent ile de masaya oturuldu. Son iddia Calciomercato'dan geldi. İtalyanlara göre Fenerbahçe, Milan'ın Belçikalı forveti Divock Origi için yeniden harekete geçti. 2026'ya kadar sözleşmesi olan Divock Origi, Milan'da Theo Hernandez'den sonra en çok kazanan ikinci oyuncu durumunda. İtalyan kulübü, Belçikalı forveti 7-8 milyon Euro beklentiyle satış listesine koymuş durumda. 28 yaşındaki oyuncuyla Fenerbahçe'nin dışında Premier Lig ekibi West Ham United da ilgileniyor. Origi bu sezon 35 maçta görev alırken genelde son dakikalarda forma şansı buldu. 2 gol, 1 asiste imza attı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye dev gelir Tam 40 milyon euro

YILDIZLARA TEKLİFLER GELMEYE BAŞLADI

F.Bahçe; Ferdi, Arda, Szalai, Crespo, Osayi Samuel, İsmail Yüksek ve Rossi gibi isimler için teklif mektupları almaya başladı. Yönetim, Jesus'un da raporuyla 'Herkesin yeri dolabilir ancak Ferdi ile Arda kalmalı' düşüncesinde.

DEVLER TALİP OLDU

Ferdi'ye Ajax, Napoli, Newcastle United, Arda Güler'e ise PSG, Barcelona, B.Dortmund gibi ekiplerin ilgisi biliniyor. Yönetim takımda tutabilmek adına ikna çalışmalarına başladığı Ferdi ve yeni sözleşme imzalayacağı Arda Güler için belirlenecek bonservis dışına çıkmayacak. Gelen tekliflerde pazarlık payı olmayacak.

Fenerbahçeye dev gelir Tam 40 milyon euro

20 MİLYON EURO'NUN ALTI OLMAZ

Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu için talep ettiği rakamın 20 milyon Euro olduğu ve bu rakamın altında bir fiyata satmayacağı belirtildi. Fenerbahçe'nin, Arda Güler için de 20 milyon Euro'nun altında bir teklifi kabul etmeyeceği belirtildi.

Haberin Devamı

Michy Batshuayi'nin AFC Bournemouth'a Attığı Harika Gol

Fenerbahçeye dev gelir Tam 40 milyon euro

YORUM YAZ