MENÜ

Fenerbahçe'ye dev bonservis geliri! Kasa yine dolacak

Trendyol Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk kupasını müzesine götürmek isteyen Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor... Sarı lacivertliler, galibiyet serisine devam ederken, yıldız isimler de performanslarıyla göz dolduruyor. Şimdiden Avrupa devlerini peşinden koşturan yıldız oyuncuya Manchester United talip oldu ve teklif de ortaya çıktı.

Fenerbahçe'ye dev bonservis geliri! Kasa yine dolacak

Trendyol Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk kupasını müzesine götürmek isteyen Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor. Sarı lacivertliler, galibiyet serisine devam ederken, yıldız isimler de performanslarıyla göz dolduruyor. Şimdiden Avrupa devlerini peşinden koşturan yıldız oyuncuya Manchester United talip oldu ve teklif de ortaya çıktı. İşte o isim ve dev rakam...

Haberin Devamı

LİVAKOVİC'E AĞIR SÖZLER!

Fenerbahçe'nin sezon başında Arda Güler'in boşluğunu doldurmak için renklerine kattığı Sebastian Szymanski, performansıyla yüzleri güldürürken, piyasasını da yükseltiyor.

Fenerbahçeye dev bonservis geliri Kasa yine dolacak

Şimdiden Avrupa'nın devlerini peşinden koşturan Polonyalı futbolcu için önceki gün menajeri, "Kulübünün ondan 30-40 milyon Euro para kazanabileceğini düşünüyorum ama bence o paha biçilmez bir yıldız" demişti. Bu açıklamanın üzerinden saatler geçmeden yeni bir talip daha çıktı.

İZLENECEKLER LİSTESİNE GİRDİ

İtalyan ekibi Napoli'nin adım adım izlediği Szymanski için Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Manchester United da devreye girdi.

Fenerbahçeye dev bonservis geliri Kasa yine dolacak

TAM 25 MİLYON EURO...

Sarı-lacivertli takımdan kaleci Altay Bayındır'ı alan ve kulüple ilişkileri iyi olan Kırmızı Şeytanlar, Polonyalı yıldız için 25 milyon Euro civarında bir teklif yapmaya hazır. Devre arasına kadar oyuncuyu yakın takibe alacak olan İngiliz ekibinin ocak ayında da resmi teklifini ileteceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye dev bonservis geliri Kasa yine dolacak

4'TE SAHNEYE ÇIKTI

Bu sezon 16 maçta 8 gol, 4 asistlik performans gösteren Polonyalı futbolcu her kulvarda atıyor. Ligde son 3 maçta 3 kez ağları sarsan yıldız oyuncu, milli takımda da fileleri sarstı. Polonya'nın, Faroe Adaları deplasmanında sahneye çıkan Szymanski 4. dakikada skoru 1-0'a getirdi.

İZLE | Fenerbahçeli Szymanski, gollerine milli takımda da devam ediyor!

Fenerbahçeye dev bonservis geliri Kasa yine dolacak

YORUM YAZ