MENÜ

Fenerbahçe'ye bir yıldız daha! İmza an meselesi

Sağ kanada Milli futbolcu Cengiz Ünder'i koymayı planlayan Fenerbahçe, sol tarafı da başka bir yıldıza emanet edecek! Yıldız oyuncuyla her konuda anlaşan Sarı-Lacivertliler’in, takımıyla da ortak noktada buluşması artık an meselesi gözüyle bakılıyor. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'ye bir yıldız daha! İmza an meselesi

Sağ kanada Milli futbolcu Cengiz Ünder'i koymayı planlayan Fenerbahçe, sol tarafı da başka bir yıldıza emanet edecek! Yıldız oyuncuyla her konuda anlaşan Sarı-Lacivertliler’in, takımıyla da ortak noktada buluşması artık an meselesi gözüyle bakılıyor. Bu transferlerin yanı sıra Fenerbahçe'nin peşinde olduğu diğer yıldızlardan da önemli gelişmeler haberimizde... 

Haberin Devamı

Livakovic'in bir maçı kaldı

Kaleci konusunda uzun süredir gündeminde olan Dinamo Zagreb’den Dominik Livakovic’i kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, artık geri sayıma geçti. Kanarya’nın, 9 milyon Euro bonservis bedeli üzerinden anlaştığı konuşulan Livakovic’in, takımının Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme ve yarın Hırvatistan Ligi’ndeki Gorica karşılaşmalarında oynamasına izin verdiği yazılmıştı. Dinamo, 2. ön elemede evinde 4-0 yendiği Astana’yı önceki gün de deplasmanda 2-0 yenerek 3. ön elemede AEK’nın rakibi oldu.

Fenerbahçeye bir yıldız daha İmza an meselesi

4 takım daha takip ediyor

Rövanşta iki kritik kurtarışa imzasını atan ve çok başarılı bir performans gösteren takım kaptanı Livakovic’in, iç sahadaki Gorica mücadelesiyle son kez taraftarının karşısına çıkacağı düşünülüyor. Bu mücadelenin ardından 28 yaşındaki oyuncunun, İstanbul’a geleceği konuşuluyor. Hırvat basınında çıkan haberlerde ise Kanarya’nın Livakovic transferinde en güçlü aday olduğu, bunun yanında deneyimli eldiven için İspanya’dan Sevilla ve Almeira ile İskoçya’dan Celtic, Suudi Arabistan’dan da AlNassr’ın ilgisinin devam ettiği belirtildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe için İstanbul'a geldi

Türkiye’de Bodrum’daki bir otelde menajeriyle birlikte hem tatil yapan hem de kendisine gelen teklifleri değerlendiren Brezilyalı yıldızla ilgili farklı iddialar ortaya atıldı. 23 yaşındaki Brezilyalı hücum oyuncusunun, Kanarya için İstanbul’a geldiği ve görüşmelerin olumlu bir şekilde devam ettiği bilgisine ulaşıldı.

Fenerbahçeye bir yıldız daha İmza an meselesi

'5 büyük ligden teklifler var'

Diğer taraftan bir başka iddiaya göre Sambacı’nın an itibarıyla Fenerbahçe’den 10 milyon Euro imza parası, 6 milyon Euro maaş ve sonraki satıştan da yüzde 30 kendisine pay istediği konuşuluyor. Sports Digitale’e konuşan Tete, “İstanbul’dayım ve transfer görüşmelerinin olgunlaşmasını bekliyorum. Hem Türkiye hem de Avrupa’nın 5 büyük liginden teklifler var. Henüz netleşen bir durum yok” açıklamasını yaptı.

İmza an meselesi...

Yeni sezon öncesi kadrosunu yıldızlarla güçlendirmeye devam etmek isteyen Fenerbahçe’nin, Fransa’nın Marsilya takımından Milli futbolcu Cengiz Ünder’de mutlu sona ulaşmaya yakın olduğu öğrenilmişti. Sarı-Lacivertliler’in, yine aynı ülkeden sol kanada koymak istediği Karl Toko Ekambi’nin transferini de bitirmeye çok yakın olduğu bildirildi. Lyon’un Lyon’un İsviçre kampı kadrosuna alınmayan 30 yaşındaki futbolcuyla Kanarya’nın her konuda anlaştığı bildirildi. Geçen sezonu Rennes’de kiralık olarak tamamlayan ve kontratı 2024’te bitecek olan 30 yaşındaki futbolcunun, artık imza için kulüplerin anlaşmasını beklediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye bir yıldız daha İmza an meselesi

Bonservisi 3.5 milyon Euro

Forvet olarak da oynayabilen Kamerunlu yıldızın, transfer piyasasını son dönemde alt üst eden Suudi Arabistan’tan gelen tekliflere olumsuz yanıt verdiği ve Sarı-Lacivertliler’i seçtiği ifade edildi. Kanarya’nın, Fransız kulübüne yaklaşık 3.5 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli teklif ettiği ve yakında tarafların ortak noktada buluşacağı vurgulandı. Fransa’da Ligue 1 kariyerindeki 177 maçta 59 kez ağları havalandıran ve 28 de asist yapan Ekambi, geçen sezon toplamda 38 resmi karşılaşmada ise 9 gol atmış ve 4 de asist yapmıştı.

Haberin Devamı

FANATİK ÖZEL

Fenerbahçeye bir yıldız daha İmza an meselesi

YORUM YAZ