MENÜ

Fenerbahçe'ye bedava Sambacı! Piyasa değeri 25 milyon euro

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. 25 milyon Euro’luk Sambacı bedavaya gelebilir.

Fenerbahçe'ye bedava Sambacı! Piyasa değeri 25 milyon euro

Sarı-Lacivertliler, şu ana kadar imza attırdığı 6 futbolcudan sadece Szymanski için bonservis bedeli ödedi. Piyasa değerleri toplamı 28.5 milyon olan Euro Kent, Dzeko, Djiku, Umut ve Tadic takımlarına bedel ödenmeden kadroya katıldı. 

Haberin Devamı

TETE, SAVAŞ NEDENİYLE SÖZLEŞMESİNİ FESHETTİ

Fenerbahçe bu anlamda başarılı bir operasyon yaptı ama eğer şimdiki hedefini gerçekleştirebilirse, bu operasyon bile fazlasıyla gölgede kalacak. Brezilyalı kanat oyuncusu Tete, Ukrayna’daki savaş nedeniyle FIFA’nın yabancı oyunculara tanıdığı hakkı kullandı ve 31 Aralık’ta bitecek sözleşmesini feshederek boşa çıktı.

Fenerbahçeye bedava Sambacı Piyasa değeri 25 milyon euro

CELTİC DE İSTİYOR

Son olarak Lyon ve Leicester’da kiralık olarak forma giyen Sambacı için Fenerbahçe ve Celtic arasında kıyasıya bir rekabet yaşandığı belirtildi. İskoç ekibi, 29 milyon Euro’ya Al-Ittihad’a sattığı Jota’nın yerini Tete ile doldurmak istiyor.

PİYASA DEĞERİ 25 MİLYON EURO

Shakhtar’ın 2019’da bonservisine 15 milyon Euro ödediği 23 yaşındaki yıldızın şu anki piyasa değeri tam 25 milyon Euro! Yönetimin, tam anlamıyla bir fırsat transferi olan Tete’nin işini bitirmek için yoğun mesai harcadığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Edin Dzeko'nun Inter Formasıyla Attığı İlk Gol

Fenerbahçeye bedava Sambacı Piyasa değeri 25 milyon euro

YORUM YAZ