MENÜ

Fenerbahçe'ye 25 milyon euroluk stoper!

Ara transfer döneminde savunmasını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe için flaş bir iddia ortaya atıldı. Sarı-Lacivertliler için 25 milyon bonservis değeri olan stoper, Fenerbahçe için yazıldı.

Fenerbahçe'ye 25 milyon euroluk stoper!

Fenerbahçe, ara transfer döneminde savunmasını güçlendirmek istiyor. Alexander Djiku'nun Afrika Kupası nedeniyle takımdan uzak kalacak olması, Sarı-Lacivertliler'i defans arayışına itmişti. Fenerbahçe için sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

SÜPER LİG EKİBİNE GİDİYOR

FENERBAHÇE PAVLOVİC'İN PEŞİNDE

Avusturya basınında çıkan haberlere göre Fenerbahçe, Salzburg forması giyen Sırp stoper Strahinja Pavlovic ile ilgileniyor. Ancak piyasa değeri 25 milyon euro olan Pavlovic'i transfer etmek isteyen tek takım Fenerbahçe değil. Salzburger Nachrichten'te yer alan habere göre genç stoper için İtalya'dan Juventus, Roma ve İngiltere'den Brighton da devrede.

Fenerbahçeye 25 milyon euroluk stoper

İTALYANLAR BİR ADIM ÖNDE

Haberde Pavlovic'in bir sonraki durağının İtalya olabileceği iddia ediliyor. Monaco'dan Salzburg'a 2022 yılında transfer olan Pavlovic bıu sezon 21 resmi maça çıkarkan 2 gol ve 2 de asist yapma başarısı gösterdi.

Fenerbahçeye 25 milyon euroluk stoper

YORUM YAZ