MENÜ

Fenerbahçe'nin yükselen değerinin gözü Milli Takım'da!

Fenerbahçe’de İsmail Kartal, genç yıldızına adeta sihirli değnekle dokundu. Geçen sezon forma şansı bile bulamayan 22 yaşındaki futbolcu müthiş bir çıkış yaptı. Şimdiki hedefi, performansıyla Milli Takım'daki hocasının dikkatini çekip ülkesinden ilk kez davet almak. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'nin yükselen değerinin gözü Milli Takım'da!

Yeni sezona iyi bir başlangıç yaparak taraftarlarının büyük bir desteğini arkasına alan Fenerbahçe'de, bazı isimlerin yükselen performansı da büyük bir sevinç yaşatıyor. Özellikle, İsmail Kartal döneminde büyük bir çıkış yakalayan genç yıldız, ülkesinden Milli davet almak için beklemeye geçti. Öte yandan, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasını giyen Brezilyalı forvet Pedro ise Gremio'da hayal kırıklığı yaratan bir performans sergiliyor. Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

Pedro yine hayal kırıklığı

Joao Pedro, geçen sezon adeta Galatasaray’ın elinden kapılarak transfer edilmişti. Tecrübeli oyuncudan beklentiler büyük olsa da genel anlamda büyük hayal kırıklığı yarattı. İsmail Kartal’ın da gözüne giremeyen Pedro, sezon başında Brezilya’dan Gremio’ya kiralandı. Ancak 31 yaşındaki futbolcu burada da şu ana kadar beklentilerin çok altında kaldı. Pedro, yeni takımında çıktığı 9 resmi müsabakada sadece 1 gol sevinci yaşayabildi.

Fenerbahçenin yükselen değerinin gözü Milli Takımda

Gözünü Hollanda'ya dikti!

Jayden Oosterwolde’nin geçen sezonun ara transfer döneminde Parma’dan 6 milyon Euro’ya transfer edilmesi tartışma yaratmıştı. Jorge Jesus’un, kendi isteğiyle aldırdığı Hollandalı oyuncuya şans vermemesi ise tepki çekmişti. İsmail Kartal göreve geldikten sonra birçok oyuncunun performansını yükseltmeyi başardı. Ancak tecrübeli teknik adam, Oosterwolde’ye adeta sihirli bir değnekle dokundu. 22 yaşındaki sol bek, Fenerbahçe’de bu sezon en fazla çıkış yapan isimler arasında yer aldı. Savunmada hızı, ikili mücadelelerdeki başarısı ve kritik müdahaleleriyle fark yaratan genç oyuncu, hücumda ise etkili driplingleri ve ortalarıyla dikkat çekti. Jayden Oosterwolde şimdi gözünü Hollanda Milli Takımı’na dikti.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin yükselen değerinin gözü Milli Takımda

33’lük Blind oynuyor

22 yaşındaki futbolcu, şu ana kadar Portakallar’ın hiçbir yaş kategorisinde milli formayı terletme şansı bulamadı. Başarılı sol bek, Fenerbahçe’de hem ligde hem de Konferans Ligi’nde yakaladığı formla, Hollanda Milli Takımı’nın teknik patronu Ronald Koeman’ın dikkatini çekmeyi umuyor. Portakallar’da savunmanın solunda 33’lük Daley Blind forma giyiyor. 23 yaşındaki Owen Wijndal, düşen formu nedeniyle Hollanda’nın oyuncu havuzundan şimdilik çıkmış durumda. 21 yaşındaki Feyenoord’lu Quilindschy Hartman ise ilk kez davet aldı. Oosterwolde’nin mevcut performansını devam ettirmesi halinde Hollanda forması hayali gerçeğe dönebilir.

Fenerbahçenin yükselen değerinin gözü Milli Takımda

Rade Krunic imzayı atıyor

Fenerbahçe’nin transfer döneminde en çok peşinde koştuğu oyunculardan biri Rade Krunic oldu. İsmail Kartal’ın özellikle istediği Boşnak orta saha oyuncusu, gelmek için yeşil ışık yaktı. Ancak Milan Teknik Direktörü Stefano Pioli, öğrencisinin ayrılığına engel oldu. Krunic, Sarı-Lacivertliler’in hâlâ radarında. Ancak İtalya’dan gelen haberlere göre 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, sözleşmesini uzatmak için Milan ile el sıkıştı. Resmi açıklamanın kısa sürede gelmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin yükselen değerinin gözü Milli Takımda

YORUM YAZ