MENÜ

Fenerbahçe'nin yıldızları kritik zamanda sorumluluk aldı! Yeni transfer maça damga vurdu

Fenerbahçe için Adana Demirspor maçı birçok açıdan önemliydi. Trabzon’da yaşanan olaylardan sonra ilk kez sahaya çıkıldı, önemli eksikler vardı, lider Galatasaray bir gün önce kazanmıştı. Bu kritik karşılaşmada Edin Dzeko, Dusan Tadic ve Rade Krunic gibi tecrübeli futbolcular sorumluluk aldı, sergiledikleri performansla Kadıköy’de gelen 4-2’lik galibiyetin baş mimarı oldular. İşte Sarı-Lacivertli ekibin zaferine yönelik öne çıkan detaylar...

Fenerbahçe'nin yıldızları kritik zamanda sorumluluk aldı! Yeni transfer maça damga vurdu

Trabzonspor deplasmanında çok kritik bir zafer elde eden Fenerbahçe için maç sonunda yaşanan olaylar ciddi bir travma oldu. Milli arada ligden çekilme tartışması gündemin zirvesine oturdu. Lider Galatasaray, bir gün önce Hatay karşısında hata yapmayıp kazandı. Bunlar yetmezmiş gibi Fred, İsmail, Batshuayı, Cengiz, Samuel gibi isimlerin yokluğu, Adana Demir maçında işler iyice zorlaştırdı. Ancak bu hayati mücadelede takımın tecrübeli yıldızları sorumluluk aldı. Sarı-Lacivertli ekibin yeni transferi, gösterdiği performansla müsabakaya damgasını vurdu. Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

Fenerbahçenin yıldızları kritik zamanda sorumluluk aldı Yeni transfer maça damga vurdu


47 metreden attı

Edin Dzeko, ilk yarıda harika oynadı, bir topu direkte patladı. Boşnak futbolcu, ikinci devrede skoru 2-1’e getirip herkesi rahatlattı. Dusan Tadic, bol bol arkadaşlarını pozisyona soktu, 70. dakikada orta sahanın biraz önünde, 47 metre mesafeden yaptığı müthiş vuruşla kalesini terk eden Vedat’ı avladı, skoru 3-1’e getirdi. Bu ikiliye eşlik eden isim ise Rade Krunic’di. 

Fenerbahçenin yıldızları kritik zamanda sorumluluk aldı Yeni transfer maça damga vurdu

‘Krunic damga vurdu’

Geldiği günden beri beklentilerin çok uzağında kalan ve son maçlarda kulübeye mahkum olan başarılı orta saha oyuncusu, Adana Demir karşısında kalitesini konuşturdu. Geçtiğimiz kış transfer döneminde Milan'dan Fenerbahçe kadrosuna katılan Krunic, 9 ikili mücadelenin 6’sını kazandı, 5 sahipsiz top kazandı, 3 top kaptı ve 3 atak uzaklaştırdı. İsmail Kartal de maçtan sonra öğrencisini özel olarak överek, “Krunic maça damga vurdu. Daha bu başlangıç” dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin yıldızları kritik zamanda sorumluluk aldı Yeni transfer maça damga vurdu

Dikkat çeken idman paylaşımı

Sarı-Lacivertliler, Adana Demir maçının ardından ara vermeden antrenmanlara devam etti. Kulüpten yapılan açıklamada, pazar günkü Galatasaray derbisi yok sayılarak, “11 Nisan Perşembe günü oynayacağımız Olympiakos’a konuk olacak Fenerbahçemiz, ilk çalışmasını yaptı” ifadeleri kullanıldı. Adana Demir karşısında 11’de sahaya çıkan oyuncular yenileme çalışmasıyla yetindi. Diğer futbolcular ise ısınma ve çabukluk hareketlerinin ardından dar alanda çift kale maçlar oynadı.

İsmail Kartal: Yönetimimiz ne karar alırsa biz hazırız
YORUM YAZ