MENÜ

Fenerbahçe'nin yıldızına sürpriz talip! Resmen açıkladı

Ocak ayındaki transfer döneminde kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe, takıma dahil edilen futbolcular kadar gidecek oyuncular hakkında da önemli planlamalar yapıyor. Bu kapsamda, Sarı-Lacivertli ekipte istediği kadar forma şansı bulamayan yıldız oyuncu için devreye sürpriz bir ekip girdi ve takımın hocası, yıldız ismi istediklerini resmen açıkladı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin yıldızına sürpriz talip! Resmen açıkladı

Fenerbahçe'ye geçtiğimiz yaz transfer döneminde katılan, ancak İsmail Kartal'dan istediği forma şansını bir tülü bulamayan yıldız oyuncunun takımdan ayrılma ihtimali yüksek görünüyor. Kanarya'nın yıldızına talip olan takımın hocası, yıldız oyuncuyu kadrolarında görmek istediğini resmen açıkladı ve oyuncu için Fenerbahçe'yle görüştüklerinin altını çizdi. Öte yandan Fenerbahçe'nin Çağlar Söyüncü transferine dair önemli gelişmeler var. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

Girişimlerde sona gelindi

Fenerbahçe, kariyerini İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'de sürdüren milli futbolcu Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katmak için girişimlerine devam ediyor. Haber Global'in haberine göre; Fenerbahçe'nin sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine bağlamak istediği Çağlar Söyüncü'yü Atletico Madrid bonservisiyle birlikte göndermek istiyordu.

Fenerbahçenin yıldızına sürpriz talip Resmen açıkladı

İspanyol devi ikna oldu

27 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe'ye gelme konusunda ısrar etmesi ve sergilediği dik duruşun neticesinde İspanyol ekibinin inadının kırıldığı öğrenildi. Atletico Madrid, Fenerbahçe'den Çağlar Söyüncü için 2 milyon euro kiralama bedeli istiyordu. Madrid ekibi, Fenerbahçe'nin Çağlar Söyüncü için teklif ettiği rakamlara yaklaştı.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin yıldızına sürpriz talip Resmen açıkladı

İmza artık an meselesi

Taraflar arasında ödeme planı üzerinde görüşmelerin devam ettiği ve son anda bir pürüz çıkmadığı takdirde anlaşmanın çok yakın olduğu öğrenildi

Fenerbahçenin yıldızına sürpriz talip Resmen açıkladı

Sürpriz takım devreye girdi

Fenerbahçe, yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı ancak süre bulmakta zorlandığı için takımdan gönderilmesine karar verilen Ryan Kent'e sürpriz bir talip çıktı.

Fenerbahçenin yıldızına sürpriz talip Resmen açıkladı

Kent'i istediğini resmen açıkladı

Hırvatistan Ligi ekiplerinden Dinamo Zagreb'in teknik direktörü Sergej Jakirovic, Ryan Kent'i kadrolarına katmak istediklerini açıkladı.

Sergej Jakirovic katıldığı basın toplantısında şu ifadeleri kullandı: 

Ryan Kent transferi için Fenerbahçe ile görüşüyoruz. Kent, Avrupa seviyesinde bir oyuncu. Transferi gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceğimizi göreceğiz.

Kent'in bu sezonki performansı

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla yalnızca 15 maçta süre bulabilen Ryan Kent bu karşılaşmalarda 1 gol, 2 asistlik skor katkısı sağladı.

Fenerbahçenin yıldızına sürpriz talip Resmen açıkladı

YORUM YAZ