MENÜ

Fenerbahçe'nin yıldızına sürpriz talip! Yunanistan yolcusu

Trendyol Süper lig'in ilk haftasında sahasında ağırladığı Gaziantep FK'yı yeni golcüsü Edin Dzeko'nun attığı iki golle mağlup eden Fenerbahçe'de keyifler yerinde. Sarı-Lacivertli ekibin moralini, Yunanistan'dan gelen haber daha da yerine getirecek. Yunan ekibi, Fenerbahçe'nin yıldızını kadrosuna katmak istiyor. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'nin yıldızına sürpriz talip! Yunanistan yolcusu

Trendyol Süper lig'in ilk haftasında sahasında ağırladığı Gaziantep FK'yı yeni golcüsü Edin Dzeko'nun attığı iki golle mağlup eden Fenerbahçe'de keyifler yerinde. Sarı-Lacivertli ekibin moralini, Yunanistan'dan gelen haber daha da yerine getirecek. Yunan ekibi, Fenerbahçe'nin yıldızını kadrosuna katmak istiyor. Bu transfer gelişmesinin yanı sıra Fenerbahçe'nin transfer gündemine dair önemli detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Transferler devam ediyor

Fenerbahçe'de transfer şov devam ediyor... Son olarak Fred ve Cengiz Ünder'i aynı gün İstanbul'a getirerek gövde gösterisi yapan sarı- lacivertliler, şimdi de Hırvat eldiven Dominik Livakovic için geri sayıma geçti. 28 yaşındaki kaleci için Dinamo Zagreb'le 9 milyon euroya el sıkışan Fenerbahçe, Hırvat ekibinin Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme maçını bekliyor. Livakovic, Zagreb'in AEK ile oynayacağı rövanş maçının ardından İstanbul'a gelecek.

Fenerbahçenin yıldızına sürpriz talip Yunanistan yolcusu

4+1 yıllık imzalanacak

Hırvat kaleci en geç cuma gününe kadar resmi Fenerbahçe ile resmi imzayı atacak. 28 yaşındaki tecrübeli kaleciyle 4+1 yıllık sözleşme yapılacak. Fenerbahçe, daha önce; Ryan Kent, Edin Dzeko, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic, Bertuğ Elmaz, Rodrigo Becao, Mert Müldür, Djiku, Umut Nayir, Fred ve Cengiz Ünder'i renklerine bağlamıştı. Livakovic'in kadroya katılmasıyla birlikte sarı-lacivertliler, bu sezonki 12.transferini gerçekleştirmiş olacak.

Haberin Devamı

Samet ayrılık yolunda

Geçtiğimiz sezon Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'un ısrarıyla ocak ayında 3.7 milyon Euro'ya Adana Demirspor'dan transfer edilen Samet Akaydın ayrılık yolunda… Sarı lacivertlilerde yeni sezon planlamaları içerisinde olmayan 29 yaşındaki stopere çok sayıda kulüp talip.

Fenerbahçenin yıldızına sürpriz talip Yunanistan yolcusu

Eski takımı Adana Demirspor'un yanı sıra Süper Lig'den birkaç ekibin daha kadrosuna katmak istediği tecrübeli savunmacıya son olarak Başakşehir talip oldu. Oyuncunun hem Fenerbahçe yönetimi hem de ailesiyle yapacağı görüşmenin ardından son kararını vereceği öğrenildi. Kanarya ile 3 yıllık daha sözleşmesi olan Samet, geçen sezon 23 maçta forma giydi.

Fenerbahçenin yıldızına sürpriz talip Yunanistan yolcusu

Panathinaikos devrede!

Geçtiğimiz sezon Jorge Jesus'un ısrarla kadrosuna görmek istediği bir oyuncu olarak Fenerbahçe'nin kadrosuna katılan Arao'ya Yunanistan yolu göründü. Şu anda kadro dışında kalan Brezilyalı orta saha, çalışmalarını takımdan ayrı bir şekilde sürdürüyor. Yeni sezonda İsmail Kartal'ın planlarında olmayan tecrübeli isim de takımdan ayrılmanın planlarını yaparken Sport Digitale'in haberine göre; Panathinaikos, Willian Arao ile ilgileniyor. 

Haberin Devamı

Fenerbahçenin yıldızına sürpriz talip Yunanistan yolcusu

Jorge Jesus, Suudi Arabistan'a da istedi

Brezilya'dan ve Suudi Arabistan ekiplerinden de teklif aldığı aktarılan Arao'nun geleceğinin önümüzdeki günlerde belli olması bekleniyor. Brezilyalı orta sahanın ismi, uzun bir süre eski hocası Jorge Jesus'un çalıştırdığı Arap ekibi Al Hilal ile de anılıyordu.

Fenerbahçenin yıldızına sürpriz talip Yunanistan yolcusu

YORUM YAZ