MENÜ

Fenerbahçe'nin yıldızı Szymanski golleriyle büyülemeye devam ediyor! '30-40 milyon Euro...

24 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe’deki ilk sezonunda 16 resmi maçta 8 gol, 4 asistle yıldız gibi parladı. Szymanski, önceki akşam Polonya Milli Takımı formasıyla çıktığı Faroe Adaları maçını da boş geçmedi. Başarılı futbolcu, 2-0’lık galibiyette takımı adına önemli bir gole imzasını atmış oldu.

Fenerbahçe'nin yıldızı Szymanski golleriyle büyülemeye devam ediyor! '30-40 milyon Euro...

Geride bıraktığımız yaz transfer döneminde Fenerbahçe'nin kadrosuna katılan Szyamanski, oynadığı futbol ve attığı gollerle tüm dikkatleri üzerine çekti. Polonyalı yıldız, Milli Takım'da attığı gollerle sadece Sarı-Lacivertli ekibin skoreri olmadığını göstererek kendisini bir kez daha kanıtladı. Polonyalı yıldızın bu performansına yönelik tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Maçın kahramanı

Polonya Başarılı futbolcu, 2-0’lık galibiyette takımının ilk sayısını kaydetti basını, Fareo Adaları maçının ardından 24 yaşındaki oyuncuya övgüler yağdırdı. Maçın kahramanı olarak gösterilen Szymanski’nin çok iyi bir futbol sergilediğine vurgu yapıldı. SarıLacivertliler’in yıldızı ise karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, “Zor şartlarda oynadık. Tüm takımı tebrik ediyorum. Bu kadar kısa sürede, kulüplerimizde sergilediğimiz oyunu buraya taşımak çok güzel. Zielinski ile çok iyi anlaştığım bir gerçek. Ancak maçı bütün takım kazandı. Şimdi sonraki sınava odaklandık” dedi.

Fenerbahçenin yıldızı Szymanski golleriyle büyülemeye devam ediyor 30-40 milyon Euro...

Szymanski atmaya devam ediyor

Sebastian Szymanski, harika başladığı sezonda tozu dumana katmaya devam ediyor. Dinamo Moskova’dan 9 milyon 750 bin Euro’ya transfer edilen Polonyalı futbolcu, Fenerbahçe’de kısa sürede taraftarın sevgilisi haline geldi. 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, SarıLacivertliler’de çıktığı 16 resmi maçta 8 kez fileleri sarsarken, 4 de asist yapmıştı. Başarılı performansıyla Polonya Milli Takımı’na davet edilen yıldız futbolcu, önceki akşam Faroe Adaları mücadelesine 11’de başladı. Szymanski’nin fileleri sarsması fazla uzun sürmedi. 24 yaşındaki oyuncu, 4. dakikada sol ayağıyla harika bir vuruş yaparak golünü attı, Polonya maçı 2-0 kazandı. Sebastian Szymanski böylece 2019’daki Slovenya maçından 4 yıl sonra ülkesi adına ağları havalandırdı.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin yıldızı Szymanski golleriyle büyülemeye devam ediyor 30-40 milyon Euro...

‘30-40 milyon Euro’

Yıldız futbolcu, Fenerbahçe’deki performansıyla Napoli, Monaco ve Frankfurt başta olmak üzere birçok takımın dikkatini çekmişti. Başarılı formunu Polonya Milli Takımı’na da taşıyan Szymanski, başka kulüplerin de radarına girecek gibi görünüyor. 24 yaşındaki futbolcunun menajeri Mariusz Piekarski, yaptığı son açıklamada, “Fenerbahçeliler onun için deli oluyor. Szymanski takımında başarılı olmak, Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyor. Fenerbahçe’nin Szymanski’den 30-40 milyon Euro kazanabileceği söyleniyor. Bence şu anda o, paha biçilemez bir oyuncu” demişti.

Fenerbahçenin yıldızı Szymanski golleriyle büyülemeye devam ediyor 30-40 milyon Euro...

YORUM YAZ