MENÜ

Fenerbahçe'nin yıldızı İrfan Can Kahveci'den protesto açıklaması!

Fenerbahçe'nin, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında konuk ettiği NK Maribor’u 3-1 yendiği maçın ardından maç içerisinde protesto edilen İrfan Can Kahveci konuştu.

Fenerbahçe'nin yıldızı İrfan Can Kahveci'den protesto açıklaması!

Fenerbahçe'nin Maribor’u 3-1 yendiği maçın ardından konuşan İrfan Can Kahveci, taraftarlardan sabır ve destek isterken şampiyonluğa ulaşacaklarını da sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

İrfan Can Kahveci: Sezon sonunda taraftarlarımızın hasret kaldığı başarılara ulaşacağız
 
Fenerbahçe'nin Maribor karşısında ikinci golünü kaydeden İrfan Can Kahveci, “Daha sezonun başındayız. Çubukluyu terleten her kim olursa olsun bence saha içinde, maç bitmeden protesto almaması gerekiyor. Bunu söylemek istiyorum. Daha sezon başındayız. Hiç merak etmesinler. Ben bana güvenenleri de biliyorum. İsmail hocayla iyi bir hava yakaladık. İnşallah sezon sonunda taraftarlarımızın hasret kaldığı başarılara ulaşacağız” dedi.
 
2019-20 sezonundan bu yana Avrupa kupalarında Türk takımları adına en çok gol atan oyuncu olan İrfan’a bu unvan hatırlatıldığında, “Çok önemli değil. Benim için takım kazansın yeter. İstatistiklere bakmıyorum. Artık umurumda da değil istatistik falan. Benim için sadece Fenerbahçe’nin şampiyonluğu önemli” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ