MENÜ

Fenerbahçe'nin yıldızı için flaş iddia! 'Napoli'de oynamak istiyor'

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusunun menajeri, transfer iddiaları ile ilgili konuştu. Oyuncunun temsilcisi, sarı-lacivertli kulübün kendilerine üç ayrı yol gösterdiğini belitti ve Napoli ile Milan isimlerini verdi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin yıldızı için flaş iddia! 'Napoli'de oynamak istiyor'

Fenerbahçe'nin 2023 yılının ara transfer döneminde Parma'dan kadrosuna kattığı Jayden Oosterwolde, şu ana kadar sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Hem stoper hem de sol bek oynayarak sarı-lacivertli takımda adeta 'joker' görevi gören 22 yaşındaki futbolcunun adı son dönemde sık sık transfer haberlerinde geçiyor. Bu haberler hızla yayılırken Hollandalı futbolcunun menajeri Jose Blackburn'den açıklama geldi.

Haberin Devamı

"HIRSI, GÜCÜ VE KALİTESİ VAR"

Oosterwolde'nin yeteneklerinden bahseden Blackburn, "Oosterwolde, Parma'da da oynamış modern bir defans oyuncusu. Yani onu İtalya'dan zaten biliyorsunuz. Fiziksel olarak son derece güçlü ve çok hızlı. Hücum eğilimi yüksek bir sol bek olarak oynadı, hatta dörtlü savunma hattının biraz daha ilerisinde oynadı. Bu yüzden hırsı, gücü ve kalitesi var" dedi.

 

Fenerbahçenin yıldızı için flaş iddia Napolide oynamak istiyor

"NAPOLİ FORMASINI GİYMEYİ ÇOK İSTER"

Napoli iddiaları ile ilgili de görüş bildiren Oosterwolde'nin menajeri, "Şu anda Napoli ile bir görüşme yok. Napoli'nin Jayden'la ilgilenip ilgilenmediğini bilemem ama kulüp ararsa benim için, Oosterwolde için ve bence gelecekte Fenerbahçe için de onu satmak ilginç bir transfer olur. Ama şu anda var olmayan bir pazarlıktan bahsediyoruz. Herhangi bir görüşme yok ama Oosterwolde en az üç nedenden dolayı Napoli forması giymeyi çok ister. Birincisi; İtalya'yı biliyor. İkincisi, Parma'da oynarken Napoli'yi çok sevmişti ve oraya geri dönmek istiyor. Napoli'yi harika bir kulüp olarak görüyor ve son olarak da bu işe kalbini ve tutkusunu koyan biri olduğu için, Napoli gibi bir yerle özdeşleşebilir. Bu yüzden Napoli'ye gitmeyi çok ister ama şu anda herhangi bir görüşme yok" sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin yıldızı için flaş iddia Napolide oynamak istiyor

"FENERBAHÇE BANA ÜÇ YOL GÖSTERDİ"

Blackburn, konuyla ilgili sözlerini şöyle tamamladı: "Fenerbahçe ile yakın temas halindeyim, onlar da bana Oosterwolde için üç yol gösterdiler: İspanya yolu, İngiltere yolu ve Fenerbahçe'de kalma seçeneği. Kulüp bile Napoli ile bir temastan hiç bahsetmedi, bu yüzden şu anda hiçbir şey olmadığını söylüyorum. Milan'la bazı temaslarım var çünkü Milan'daki oyuncular da dahil olmak üzere birçok oyuncuya asistanlık yapıyorum. Milan, Oosterwolde'yi tanıyor, menajerliğini yaptığımı biliyorlar ama yine de şu anda Milan'dan özel bir ilgi yok. Bu konu hakkında konuşmadık."

YORUM YAZ