MENÜ

Fenerbahçe'nin yıldızı hakkında transfer açıklaması! Görüşmeler sonuçlandı

Fenerbahçe'de kış transfer döneminde çalışmalar tüm hızıyla devam ederken takımdan ayrılacak oyuncuların da kaderi belli oluyor. Sarı-Lacivertli ekibin yıldızıyla görüştüklerini açıklayan 1. Lig ekibinin başkanı, görüşmelerin sonuçlandığını bildirdi. Öte yandan Beşiktaş'ın eski yıldızı hakkında da transfer açıklamasında bulundu. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin yıldızı hakkında transfer açıklaması! Görüşmeler sonuçlandı

Trendyol 1. Lig ekibinin başkanından Fenerbahçe'nin yıldızı hakkında transfer açıklaması gelirken bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen yıldız ismin transferine yönelik rapor beklediklerinin altını çizdi. 

Haberin Devamı

Sağlam onay verirse Adem Ljajic gelecek

Adem Ljajic gündemimizde. Novi Pazar ile Antalya’da kampta olan Ljajic'in son durumunu görmek için Ertuğrul Sağlam’ın yardımcıları Antalya’ya gitti. Teknik ekipten Adem Ljajic'le ilgili olumlu rapor gelirse kadromuza katmayı düşünüyoruz. Ertuğrul Hoca'nın olumlu raporunda sonra transferi bitirmeyi planlıyoruz. Hakan Arslan'la ilgili girişimimiz oldu ancak Hakan Sivasspor'da devam edecek" dedi. 

Adem Ljajic'in kariyeri 

Ülkemizde Beşiktaş ve Fatih Karagümrük'te forma giyen 32 yaşındaki Sırp yıldızın kariyerinde Partizan, Roma, İnter, Fiorentina, Torino, Beşiktaş, Fatih Karagümrük ve Novi Pazar kulüpleri yer alıyor. 

Fenerbahçenin yıldızı hakkında transfer açıklaması Görüşmeler sonuçlandı

Adem Ljajic'in performansı 

47 kez Sırbistan A Milli Takım forması giyen Adem Ljajic bu sezon Novi Pazar'da 15 karışlaşmada 3 gol ile 4 asist yaptı ve 7 gole katkı sundu.

Haberin Devamı

Mert Hakan Yandaş ve Adem Ljajic açıklaması

Başkan Engin Koyun gündemde yer alan Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş ve Novi Pazar forması giyen Adem Ljajic hakkında açıklama yaptı. 

Fenerbahçenin yıldızı hakkında transfer açıklaması Görüşmeler sonuçlandı

"Mert Hakan'ın transfer süreci olumsuz sonuçlandı"

Radyospor'a konuk olan Engin Koyun, "Mert Hakan Yandaş'ın transferi için kulübü Fenerbahçe ve oyuncuyla görüştük. Mert Hakan'ın transfer süreci olumsuz sonuçlandı. Çünkü oyuncuyu Süper Lig'den isteyen kulüpler var. 

YORUM YAZ