MENÜ

Fenerbahçe'nin yıldızı Fred'e sürpriz talip! İngilizler haklı çıktı

Fenerbahçe'nin yıldız orta sahası Fred'e sürpriz bir transfer teklifi geldi. İngiliz basını geçtiğimiz günlerde Brezilyalı futbolcunun performansını gündeme getirmişti. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin yıldızı Fred'e sürpriz talip! İngilizler haklı çıktı

Fenerbahçe’ye geldiğinden bu yana harika performansıyla parmak ısırtan Fred, her geçen gün dikkatleri daha fazla üzerine çekiyor. Brezilyalı orta saha, sarı-lacivertli kulüpte adeta ikinci baharını yaşıyor.

Haberin Devamı

BELÇİKA OPERASYONU BAŞLADI!

İngilizler şaşırdı kaldı!

Manchester United'dan gelen Fred'in bu performansına İngiliz medyası da şaşırdı. United'a yakın bir haber sitesi olan Thepeoplesperson, 30 yaşındaki futbolcunun takımdan gönderilmesini eleştirdi. Fred'in Trendyol Süper Lig'i domine ettiğinin vurgulandığı yazıda şu ifadeler kullanıldı: "Fred bu yaz transfer döneminde Fenerbahçe'ye satıldığında, birçok Manchester United taraftarı, onu nihayet elden çıkardıkları için mutluydu.

Fenerbahçenin yıldızı Frede sürpriz talip İngilizler haklı çıktı

Temmuz ve ağustos aylarında Fred'in yaratıcılık eksikliğini tamamlaması için transfer edilen Mason Mount ve Sofyan Amrabat büyük bir heyecan yarattı. United nihayet Fred dönemini geride bırakmış ve orta saha departmanını yenilemişti. Ancak ocak 2024'e geldiğimizde bu değişimin sahaya pek yansımadığını görüyoruz.”

Haberin Devamı

“Amrabat’tan daha fazla katkı sağlayabilirdi”

"Öte yandan Fred, Türkiye'de ses getirmeye devam ediyor ve İstanbul devinin Türkiye liginin zirvesine yükselmesinde ve Avrupa Konferansı Ligi'nin grup aşamasını rahat bir şekilde geçmesinde anahtar bir faktör oldu. 30 yaşındaki oyuncu tüm kulvarlarda 18 maça çıktı ve altı asist yaptı. Fred, bu sezon Fenerbahçe'nin yeniden doğuşunda anahtar bir rol oynadı. Takımının Kayserispor deplasmanında aldığı son kaotik galibiyette Fred bir asist yaptı ve %87 pas isabetiyle maçı tamamladı. Geriye dönüp baktığımızda, özellikle United'ın uygulamaya çalıştığı pres oyununu göz önünde bulundurduğumuzda Fred, Mount ve Amrabat'tan daha fazla katkı sağlayabilirdi."

Fenerbahçenin yıldızı Frede sürpriz talip İngilizler haklı çıktı

Sürpriz teklif!

Fred’in İngiltere’de gündeme gelmesinin ardından sürpriz bir gelişme yaşandı. Brezilya’da yayın yapan GuaibaEsporte radyosuna göre Brezilya ekibi Internacional, tecrübeli futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor. Internacional’in yıldız futbolcu için somut bir girişim yapacağı da gelen bilgiler arasında. Fred’in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2027 yılında sona eriyor.

Fenerbahçenin yıldızı Frede sürpriz talip İngilizler haklı çıktı

YORUM YAZ