MENÜ

Fenerbahçe'nin yıldızı Fred, İngiltere'de tartışma konusu oldu! 'Kesinlikle korkunçtur'

Manchester United'ın eski teknik direktörlerinden Ole Gunnar Solskjaer, Roy Keane'in Fred'le ilgili yaptığı açıklamalarına cevap verdi. Fenerbahçe'de forma giyen yıldız oyuncu hakkında Keane, United'da oynadığı döneme yönelik eleştirilerde bulunmuştu. Norveçli hoca, eski takım arkadaşına cevap verdi.

Fenerbahçe'nin yıldızı Fred, İngiltere'de tartışma konusu oldu! 'Kesinlikle korkunçtur'

Premier Lig devlerinden Manchester United'da gündem Fred'in performansına döndü. Roy Keane, Ole Gunnar Solskjaer döneminde Brezilyalı futbolcunun gösterdiği performansı eleştirmişti. Manchester City'ye 2021'de 2-0 kaybedilen maçtan sonra konuşan Roy Keane, "Fred'in Manchester United'da yeterince iyi olduğunu söyleyen herkes hayal dünyasında yaşıyor demekti" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

FRED'İN UNITED PERFORMANSI

2018-2023 yılları arasında Manchester United forması giyen 31 yaşındaki Fred, İngiliz ekibinde 213 maçta 14 gol attı 19 asist yaptı.

Fenerbahçenin yıldızı Fred, İngilterede tartışma konusu oldu Kesinlikle korkunçtur

FENERBAHÇE'DEKİ DÖNEMİ 

Brezilyalı orta saha oyuncusu, 2023 yaz transfer döneminde ise Manchester United'dan Fenerbahçe'ye transfer oldu. Fenerbahçe'de 22 kez sahaya çıkan Fred, 6 asist yaptı.

'KESİNLİKLE KORKUNÇTUR'

Solskjaer, Manchester United'da çalıştığı dönemle şu anda Erik ten Hag döneminde benzerlik olup olmadığı yönündeki soruya, "Evet kesinlikle. Yine tutarsızlık söz konusu. Bir süre iyi oynadıktan sonra ne alacağınızı bilemezsiniz ve bu bir teknik direktör için en kötü şeydir. Eğer takımınızdan ne alacağınızı bilmiyorsanız, bu kesinlikle korkunçtur" dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin yıldızı Fred, İngilterede tartışma konusu oldu Kesinlikle korkunçtur

"10 ÜZERİNDEN 7-8 OYNAR"

Açıklamalarına devam eden Solskjaer, "İşte bu yüzden Fred, McTominay, Matic gibi oyunculara sahip olduğunuda size her seferinde 10 üzerinden 7-8 vereceklerini bilirsiniz. Size her şeylerini vereceklerdir. Bu bir teknik direktör için en iyi duygu" sözlerini kullandı.

KEANE: FRED'DEN EMİN DEĞİLİM

Solskjaer'in bu açıklamasının ardından araya giren Keane ise, "Fred'in 10 üzerinden 7-8 olduğundan emin değilim" dedi.

Solskjaer ise eski takım arkadaşına, "Onu orta sahada oynatmayı severdim, çok koşardı. Bir orta saha oyuncusuysanız çok koşmanız şart" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ