MENÜ

Fenerbahçe'nin yıldızı Edin Dzeko'dan Olympiakos itirafı! 'Etkileyiciydi...'

Fenerbahçe'nin Boşnak santrforu Edin Dzeko, UEFA Konferans Ligi'ndeki yeni rakipleri Olympiakos'u yorumladı. Tecrübeli futbolcu, Yunan ekibinin 6-1 kazandığı mücadeleyi izleyip bundan etkilendiğini söyledi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin yıldızı Edin Dzeko'dan Olympiakos itirafı! 'Etkileyiciydi...'

UEFA Konferans Ligi son 16 turu ikinci maçında Fenerbahçe sahasında Belçika ekibi Saint-Gilloise'ya 1-0 mağlup olan Fenerbahçe, ilk maçı 3-0'lık skorla kazandığı için adını çeyrek finale yazdırdı. Sarı-lacivertli takımın çeyrek finaldeki rakibi Yunan kulübü Olympiakos oldu. Fenerbahçe, Olympiakos ile ilk maçı 11 Nisan'da Pire'de, rövanşı 18 Nisan'da Kadıköy'de oynayacak.

Haberin Devamı

DZEKO'DAN KURA YORUMU

Fenerbahçe'nin yıldızı Edin Dzeko, Olympiakos eşleşmesinin ardından kurayı değerlendirdi. FB TV'ye konuşan tecrübeli santrfor, "Olympiakos'un dün oynamış olduğu turun ikinci maçını izledik. Gerçekten etkileyiciydi. Etkilendiğimi söylemeliyim. 6-1 kazandılar ama bizle olan eşleşmelerinde şanslarının yüzde elli elli olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu seviyede olan her takım iyi, dolayısıyla şansları eşit görüyorum" dedi.

Fenerbahçenin yıldızı Edin Dzekodan Olympiakos itirafı Etkileyiciydi...

"EN ÖNEMLİSİ..."

İlk maçı deplasmanda oynayacak olmanın avantaj oluşturup oluşturmadığının sorulması üzerine Dzeko, "Bilemiyorum tabii, çünkü aslında günümüz futbolunda artık deplasman golü avantajı yok. Tabii ki ikinci maçı evimizde oynayacak olmamızın avantajları olacaktır. Yine de yüzde yüz bir avantaj olarak söyleyemem bunu çünkü son turda da Union Saint-Gilloise maçında gördüğümüz gibi deplasmanda yendik ve evimizde kaybettik. Tabii ki en önemlisi orada oynayacağımız maçta elimizden gelenin en iyisini yapıp güzel bir sonuç almak olacak" sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

'KARAKTERİ FELAKETTİ!'

OLYMPIAKOS, ÇEYREK FİNALE NASIL YÜKSELDİ?

Yunan temsilcisi, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu'nda ilk maçta evinde Maccabi Tel Aviv'e 4-1 yenilmişti. Dün gece rövanş maçına çıkan Jose Mendilibar'ın öğrencileri, rakibini deplasmanda normal süresi 4-1 biten karşılaşmada uzatmalardaki gollerle 6-1 mağlup ederek büyük bir sürprize imza attı ve çeyrek finale yükseldi.

YORUM YAZ