MENÜ

Fenerbahçe'nin yıldızı Dzeko'dan Galatasaray'ın golcüsü Icardi'ye yanıt!

Önceki gün Galatasaray'da İcardi, attığı golle krallık yarışında Fenerbahçe'nin golcüsü Dzeko’yu yakaladı. 4 haftadır suskun kalan Boşnak forvetin, yanıtı ise gecikmedi. Tecrübeli santrfor, Adana Demir karşısında bir kez ağları sarsıp, bu sezonki 19. golünü attı, krallık yarışında zirvede tek başına yer aldı.

Süper Lig’de sadece şampiyonluk yarışı değil gol krallığı da alev almış durumda. Galatasaray’ın süperstarı Mauro İcardi, önceki gün Hatayspor karşısında fileleri sarsıp, 18. golünü attı. Arjantinli futbolcu, bu golün ardından krallık yarışında Fenerbahçeli Edin Dzeko’yu yakaladı. Dzeko ise son 4 maçta suskun kaldı. Tecrübeli oyuncu; Kasımpaşa, Hatayspor, Pendikspor ve Trabzonspor karşılaşmalarını boş geçti. Boşnak yıldız, Adana Demirspor karşısında ise takımının 2. golünü kaydetti ve toplamda 19 gole ulaştı. 38 yaşındaki oyuncu, krallık yarışında ise zirvede tek başına kaldı.

Haberin Devamı

Açılış Djiku'dan!

Fenerbahçe’nin deneyimli savunmacısı Alexander Djiku, Adana Demirspor karşısında kusursuza yakın bir futbol ortaya koydu. Ganalı stoper, iyi oyununu de bir golle süsledi. Takımının ilk golünü kaydeden 29 yaşındaki futbolcu, 3 puanda başrolü oynayan oyunculardan biriydi.

Fenerbahçenin yıldızı Dzekodan Galatasarayın golcüsü Icardiye yanıt

Tadic kalitesini gösterdi

Sarı-Lacivertliler’in hücumdaki en önemli isimlerinden biri olan Dusan Tadic, Adana Demir karşısında da bir hayli etkiliydi. Üçüncü bölgede önemli işlere imza atan Sırp futbolcu, 70. dakikada ise kalecinin hatasını affetmedi. Vedat Karakuş’un açılması sonrasında orta sahanın biraz ilerisinde kaleye vuruşunu yapan 35 yaşındaki oyuncu, bu sezon ligde 9. golünü attı.

Fenerbahçenin yıldızı Dzekodan Galatasarayın golcüsü Icardiye yanıt

Akıl dolu asist

Kanarya’da sezonun en iyi isimlerinden biri olan İrfan Can Kahveci, kalitesini yine konuşturdu. Fenerbahçe’nin yeniden öne geçmeye çalıştığı anlarda taçtan, Dzeko’ya asist yapan 28 yaşındaki hücum oyuncusu, alkışları topladı. Milli futbolcu, sahada kaldığı süre içerisinde birçok hücum organizasyonunda başrolü üstlenip, galibiyetin mimarlarından biri oldu.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin yıldızı Dzekodan Galatasarayın golcüsü Icardiye yanıt

Saha zemininden mesaj verildi

Olağanüstü genel kurulda sahanın ortasına kurulan platformda yazan bir mesaj, zeminde hem Türkçe hem de İngilizce olarak yer aldı. Ülker Stadyumu’nun zeminindeki ‘Adil Rekabet’ yazısı dikkat çekti. Zeminin bir tarafına ‘Adil Rekabet’, diğer yarısına ise Adil Rekabet’in İngilizce karşılığı olan ‘Fair Competition’ yazısı yazıldı. Taraftarlar ise Maraton tribünde son yaşanan olaylardan dolayı takımlarına desteklerini göstermek için ‘Sizinle Gurur Duyuyoruz’ pankartı açtı.

YORUM YAZ