MENÜ

Fenerbahçe'nin yıldızı Dzeko net konuştu! 'Şampiyon yapabilmek için buradayım'

Fenerbahçe'nin yeni sezon öncesinde kadrosuna kattığı Bosnalı yıldız Edin Dzeko, gündeme dair ve transfer süreciyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin yıldızı Dzeko net konuştu! 'Şampiyon yapabilmek için buradayım'

Fenerbahçe'nin yeni sezon öncesinde kadrosuna kattığı Bosnalı yıldız Edin Dzeko, neden Sarı-Lacivertli takıma transfer olduğunu net bir şekilde özetledi. Bosnalı yıldızın, önümüzdeki sezon tek amacı Fenerbahçe'yi şampiyon yapabilmek... 

Haberin Devamı

İşte Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızı Dzeko'nun açıklamaları:

Bosnalılar olarak sizleri çok seviyoruz. Biz kardeşiz. Fenerbahçe’yle 2 yıl önce görüştük ancak o dönem bu transfer gerçekleşmedi. Fenerbahçe taraftarları geliş sürecimde olumlu bir yaklaşım sergilediler. Bana güzel mesajlar gönderdiler.

Dzeko, şunları ekledi: 'Fenerbahçe'yi şampiyon yapabilmek için buradayım. Umuyorum ki, hep birlikte en iyisini yapacağız. Takım olarak yeni sezona birkaç gün içinde hazır hale geleceğiz. Takım hemen hemen hazır durumda. Yeni gelen oyuncularla birlikte kısa süre içinde çok daha iyi noktaya geleceğiz.

'İlk izlenimlerim pozitif. En önemlisi birlikte sıkı bir şekilde çalışıyor olmamız. Kısa bir süre içinde sezon başlamış olacak. Takım hemen hemen hazır durumda. Yeni gelen oyuncularla birlikte kısa süre içinde çok daha iyi noktaya geleceğiz. İyi oynamadığınızda her zaman eleştiri olacaktır, ancak ailenin karıştırılmaması gerekiyor. Bazen ben iyi oynadığımı düşünsem bile, babam en büyük eleştirmenim olabiliyor. Bu yüzden eleştiriye açığım, ancak dediğim gibi aileyi karıştırmamak lazım.

Haberin Devamı

Büyük bir sorun değil. Benden hangi pozisyonda oynamam istenirse orda oynarım. Tek forvet de ikili forvet de oynadım. Benim için en önemli şey şu anda hızlı bir şekilde adapte olabilmek. Önemli olan takımın nasıl oynadığıdır. Takımın oyun stili her şeyden önemli bir konu...

'Böyle büyük bir camianın şampiyonluğu bu kadar uzun süre kazanamaması iyi bir şey değil. Fenerbahçe en iyisini hak ediyor. Taraftarlarımıza elinden gelenin en iyisini yapacak bir Fenerbahçe olacağının sözünü verebilirim.

'Kaybettiğimiz zamanlarda daha agresif olabilirim. Biz oyuncular bazen rahatlayabiliriz ama bunun bu şekilde olmaması gerekiyor. Şampiyonluk sadece derbilerden geçmiyor her maçın önemini bilmeliyiz.'

Fenerbahçenin yıldızı Dzeko net konuştu Şampiyon yapabilmek için buradayım

 

 

YORUM YAZ