MENÜ

Fenerbahçe'nin yıldızı Cengiz Ünder siftah yaptı!

Sarı-lacivertlilerin yıldızı Cengin Ünder, Fenerbahçe forması ile ilk golünü Kayserispor'a karşı kaydetti.

Fenerbahçe'nin yıldızı Cengiz Ünder siftah yaptı!

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz yaz Marsilya'dan kadrosuna kattığı Cengiz Ünder, yaşadığı sakatlığın ardından formasından uzak kalmıştı. 17 Eylül'de Antalyaspor karşılaşmasında sakatlanan millî futbolcu, o maçtan bu yana ilk kez 11'de forma giydi.

Haberin Devamı

Maçın başında sakatlanmıştı

Cengiz Ünder, 17 Eylül'de Kadıköy'de oynanan 5. hafta mücadelesinde Güray Vural ile girdiği mücadelenin ardından sakatlanmış ve 5. dakikada yerini İrfan Can Kahveci'ye bırakmıştı. Daha sonra iyileşme sürecine giren yıldız futbolcu, 17 Eylül'den sonra Kayseri'de ilk kez 11'de yer aldı.

Fenerbahçenin yıldızı Cengiz Ünder siftah yaptı

15 milyon Euro ödendi

Fenerbahçe, yaz transfer döneminde Marsilya ile pazarlıklar sonucunda Cengiz Ünder transferinde anlaşma sağladı. Sarı-lacivertliler, millî kanat oyuncusu için Fransa Ligue 1 ekibine 15 milyon Euro bonservis ücreti ödedi.

İlk golünü Kayserispor'a attı

Fenerbahçe, Kayserispor deplasmanında maçın henüz başında öne geçti. 8. dakikada sol iç kulvarda topla buluşan Fred, sağ çaprazına pasını aktardı. Ceza sahası yayı üzerinde topu kontrol eden Cengiz Ünder, ceza alanına girer girmez sağ ayağıyla vuruşunu yaptı ve topu kaleci Bilal'in solundan ağlarla buluşturdu. Bu gol, Cengiz Ünder'in Fenerbahçe formasıyla kaydettiği ilk gol olarak kayıtlara geçti.

Haberin Devamı

Cengiz Ünder, kaydettiği golden 32 dakika sonra Batshuayi'nin golünün de asistini yaparak yıldızlaştı.

2018'DEN SONRA BU MAÇTA...

Opta'nın verilerine göre Cengiz Ünder, Aralık 2018'den (vs Parma; Roma formasıyla) bu yana ilk kez deplasmanda forma giydiği bir lig maçında hem gol attı hem de asist yaptı.

Kayseri'de kazanan Fenerbahçe! İşte nefes kesen maçtan dikkat çeken detaylar...

Fenerbahçenin yıldızı Cengiz Ünder siftah yaptı

YORUM YAZ