MENÜ

Fenerbahçe'nin yeni transferi Ryan Kent, İstanbul'a geldi

Fenerbahçe'nin daha önce 4 yıllık sözleşme konusunda anlaşmaya vardığı Ryan Kent, resmi imzayı atmak adına İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Ryan Kent, İstanbul'a geldi

Fenerbahçe'de transfer hareketliliği sürüyor. Sarı-Lacivertliler'in daha önce anlaşma sağladığı isimlerden Ryan Kent, sağlık kontrollerinden geçmek ve resmi sözleşmeyi imzalamak adına Türkiye'ye geldi.

Haberin Devamı

TÜRKİYE KUPASI ZAFERİ SONRASI AÇIKLANMIŞTI

Fenerbahçe, Rangers ile sözleşmesi sona eren Ryan Kent ile 4 yıllık anlaşma sağlamış ve bu transfer ilk olarak Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu sonrası duyurulmuştu.

Fenerbahçenin yeni transferi Ryan Kent, İstanbula geldi

Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabından yayınlanan videoda formayı giyen ve takım arkadaşları ile taraftarlara bir mesaj ileten 26 yaşındaki yıldız, "Tüm Fenerbahçe taraftarlarına merhabalar. Ben Ryan Kent. Öncelikle kulübümüz için Türkiye Kupası'nın kazanılmasında pay sahibi olan tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Fenerbahçe'ye transfer olduğum için büyük onur duyuyorum" ifadelerini kullanmıştı.

'BURADA OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM'

Fenerbahçe ile 4 yıllık anlaşma sağlayan Ryan Kent, sağlık kontrollerinden geçmek ve resmi sözleşmeyi imzalamak üzere İstanbul'a gelirken kendisini İstanbul Havalimanı'nda kulüp yetkilileri karşıladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin yeni transferi Ryan Kent, İstanbula geldi

Fenerbahçe Televizyonu’na verdiği röportajda burada olduğu için çok mutlu olduğunu belirten Ryan Kent, “Teklif aldığım andan itibaren sabırsızlanıyordum. Sonunda burada olduğum için çok mutluyum. İstanbul hakkında da çok güzel şeyler duydum. Hem takım arkadaşlarımız, hem teknik heyetimiz, hem de taraftarlarımızla buluşmak için sabırsızlanıyorum” diye konuştu.

YARIN TAKIMLA ÇALIŞACAK

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yarın (2 Temmuz Pazar) teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde toplanacak. Milli takımlarına giden oyuncuların 5 Temmuz'da takıma katılacağı Fenerbahçe'de yeni transfer Ryan Kent ise yarın takımla çalışmalara başlayacak.

 

Fenerbahçenin yeni transferi Ryan Kent, İstanbula geldi

YORUM YAZ