MENÜ

Fenerbahçe'nin yeni transferi Omar Fayed'i anlattı! 'Beşiktaş'ın eski yıldızı gibi, çok şaşkınım'

Fenerbahçe, 2003 doğumlu Mısırlı stoper Omar Fayed’i kadrosuna katmak için transfer görüşmelerine başlandığını açıkladı. 20 yaşındaki yıldız adayı, Türkiye'nin yolunu tutarken Mısırlı gazeteci oldukça şaşkın, 'Tıpkı Beşiktaş'ın eski yıldızı gibi!' diyerek genç oyuncunun genel özelliklerinden bahsetti ve Fenerbahçe'nin yetenekli bir futbolcu aldığını da sözlerine ekledi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Omar Fayed'i anlattı! 'Beşiktaş'ın eski yıldızı gibi, çok şaşkınım'

Fenerbahçe, 2003 doğumlu Mısırlı stoper Omar Fayed’i kadrosuna katmak için transfer görüşmelerine başlandığını açıkladı. 20 yaşındaki yıldız adayı Türkiye'nin yolunu tutarken Mısırlı gazeteci oldukça şaşkın, 'Tıpkı Beşiktaş'ın eski yıldızı gibi!' diyerek genç oyuncunun genel özelliklerinden bahsetti. Tecrübeli gazetecinin yorumlarının yanı sıra Omar Fayed'e dair bilmeniz gereken her şey haberimizde...

Haberin Devamı

Süper Lig'de 2023/24 sezonuna yaptığı önemli transferlerle oldukça iddialı giren Fenerbahçe'den sürpriz bir hamle geldi. Sarı Lacivertliler, 2003 doğumlu Mısırlı stoper Omar Fayed’i kadrosuna katmak için görüşmelere başlandığını duyurdu.

Fenerbahçenin yeni transferi Omar Fayedi anlattı Beşiktaşın eski yıldızı gibi, çok şaşkınım

İMZA İÇİN İSTANBUL'A DAVET EDİLDİ

Sarı Lacivertliler; 20 yaşındaki Fayed'in sağlık kontrolleri ve ileri transfer görüşmeleri için İstanbul’a davet edildiğini ifade etti.

'YÜKSEK POTANSİYELLİ YETENEK'

Kulüpten yapılan transfer duyurusunda şu ifadelere yer verildi:

2023-24 sezonunun yapılanmasını sürdüren Futbol Şubemiz, Takımımızın önümüzdeki dönem yapılanması adına da adımlar atıyor. Kulübümüz, yüksek potansiyelli bir yetenek olarak takip ettiği 2003 doğumlu Mısırlı stoper Omar Fayed’i renklerine bağlamak üzere görüşmelere başladı. Oyuncu, sağlık kontrolleri ve ileri transfer görüşmeleri için İstanbul’a davet edildi.

Haberin Devamı

KARİYER PLANLAMASINA KARAR VERİLECEK

Resmi süreçlerin ardından bir süre Futbol Takımımızla çalışmalara katılacak olan Fayed’in kariyer planlamasına, teknik heyetimizin raporu doğrultusunda ilerleyen günlerde karar verilecek; kamuoyu bu doğrultuda bilgilendirilecektir.

Fenerbahçenin yeni transferi Omar Fayedi anlattı Beşiktaşın eski yıldızı gibi, çok şaşkınım

Omar Fayed kimdir, kaç yaşında ve nereli? Omar Fayed'in mevkisi ne, hangi takımlarda oynadı?

Omar Fayed, 4 Temmuz 2003 tarihinde Mısır'da dünyaya geldi. Futbola ülkesinde başlayan Omar'ın mevkisi stoper. El Mokawloon altyapısından yetişen ve 2022 yılından itibaren A takım kadrosunda bulunan 20 yaşındaki stoper, toplam 29 resmi maçta forma giydi. Mısır U20 Milli Takımı'nda 5 maça çıkan ve 1 gol atan Omar, U23 Milli Takımı'yla da 1 maçta yer aldı.

Mısır'ın önemli ekipleri peşindeydi

Omar Fayed için son dönemde Mısır'da transfer söylentileri artmıştı. Geçtiğimiz günlerde Al-Watan, son dönemde performansıyla dikkat çeken Omar Fayed için Mısır'ın önemli ekiplerinden Zamalek'in devrede olduğunu belirtmişti. Al-Watan'ın edindiği bilgilere göre Zamalek'in yanı sıra Pyramids FC ve Future FC de oyuncuyla ilgilenen kulüpler arasındaydı.

Fenerbahçenin yeni transferi Omar Fayedi anlattı Beşiktaşın eski yıldızı gibi, çok şaşkınım

Mısır basınından Mosaab Salah, FANATİK'ten Ethem Sündük'e konuştu:

Haberin Devamı

Omar Fayed'in Fenerbahçe'ye transfer olarak Türkiye'ye gideceğini duyduğum anda şaşırdım tabii ki, çünkü onu birçok takım kadrosuna katmak istiyordu. Mısır'ın önde gelen takımları da onu transfer etmek için sıraya girmişti. Bu yüzden çok şaşkınım. Ancak, onun Fenerbahçe'ye transfer olması, Türkiye Süper Ligi'nde oynayarak kendisini geliştirmesini ve daha iyi bir oyuncu olmasını sağlayacaktır. O, zaten yetenekli bir oyuncu, sahada ne yapması gerektiğini zamanla daha iyi öğrenecek. Pozisyon bilgisi ve farklı formasyonlarda oynama becerisiyle fark yaratacağına inanıyorum. Türkiye'de kendisini daha da geliştirecektir, daha iyi bir oyuncu olması için biraz daha sabır gösterilmesi gerekiyor.

'Tıpkı Beşiktaş'ın eski yıldızı gibi...'

Ardından şunları ekledi: "Omar Fayed, tıpkı Beşiktaş'ın eski yıldızı Mohamed Elneny ve Liverpool'un dünyaca ünlü yıldızı Mohamed Salah'ın çocukluğunda formasını giydiği El Mokawloon takımında futbola başladı. Yani Omar, şu anda dünyaca ünlü yıldızlarla aynı kaderi yaşıyor ve kariyer basamaklarını da onlar gibi çıkacaklarını düşünüyorum. Fenerbahçe, gelişime açık ve çok iyi bir oyuncuyu transfer etti."

ETHEM SÜNDÜK / FANATİK ÖZEL

Fenerbahçenin yeni transferi Omar Fayedi anlattı Beşiktaşın eski yıldızı gibi, çok şaşkınım

 

YORUM YAZ