MENÜ

Fenerbahçe'nin yeni transferi Leonardo Bonucci, transfer sürecini anlattı! 'Buraya tecrübemi getirdim'

Fenerbahçe'nin sezon sonuna kadar sözleşme imzaladığı Leonardo Bonucci, açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbolcu, transfer süreci hakkında konuştu.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Leonardo Bonucci, transfer sürecini anlattı! 'Buraya tecrübemi getirdim'

Fenerbahçe, ara transfer döneminde ilk takviyesini tecrübeli savunmacı Leonardo Bonucci ile yaptı. Tecrübeli stoper 2023-2024 sezonunun sonuna kadar sarı-lacivertli formayı giyecek. Sağlık kontrollerinin ardından deneyimli oyuncu, kulüp binasında kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Bonucci, Fenerbahçe’de 19 numaralı formayı giyecek.

Haberin Devamı

Kupa ve başarılarla dolu kariyer

2006 yılında İtalyan ekibi Inter’in 19 yaş altı takımından A takıma yükselen Bonucci, 1.5 sezon Treviso ve yarım sezon da Pisa takımlarında kiralık olarak top koşturdu. Daha sonra Genoa ve Bari’de görev yapan Bonucci, 2010 yılında transfer olduğu Juventus’ta birçok başarıya imza attı. 7 sezon siyah-beyazlı formayı giyen başarılı savunma oyuncusu, bir sezonluk Milan macerasından sonra yine Juventus’a döndü. Bonucci, İtalya’da 9 Serie A şampiyonluğu, 5 İtalya Süper Kupa, 4 İtalya Kupası kazandı.

Fenerbahçenin yeni transferi Leonardo Bonucci, transfer sürecini anlattı Buraya tecrübemi getirdim

Almanya macerası kısa sürdü

Sezon başında Almanya ekibi Union Berlin’e imza atan 36 yaşındaki futbolcu, burada 10 resmi maça çıkarak 1 gol kaydetti ve 723 dakika sahada kaldı. Deneyimli futbolcu, İtalya Milli Takımı formasını da 121 kez giyip, 8 kez gol sevinci yaşadı. 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda İtalya formasıyla şampiyonluk yaşayan Bonucci, final karşılaşmasında da 1 gole imza attı.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin yeni transferi Leonardo Bonucci, transfer sürecini anlattı Buraya tecrübemi getirdim

İŞTE AÇIKLAMALARI

Sarı-lacivertli ekibin sezon sonuna kadar sözleşme imzaladığı Leonardo Bonucci, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'ye transfer olduğu için mutlu olduğunu söyleyen Bonucci, “Herkese çok teşekkür ediyorum. Burada olduğum için çok mutluyum. Bana yapılan karşılama için de minnettarım. Her zaman ilk duygular çok önemlidir. Kendimi çok iyi hissediyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum. Belirtmiş olduğum gibi ilk karşılaşma çok önemli. Sosyal medyadan çok mesaj aldım. Sarı lacivert kalpli mesajların çoğunu okudum. Çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

"BİRLİKTE SAVAŞIP, BİRLİKTE KAZANACAĞIZ"

Konyaspor maçındaki atmosfer hakkında konuşan İtalyan oyuncu, “İnanılmazdı. Taraftarlarımız harika destek oldular. Talip olduğumuz bütün kupaları kazanmak istiyorsak onlar da bizler kadar önemli. Birlikte savaşıp, birlikte kazanacağız” dedi.

"BURAYA TECRÜBEMİ GETİRDİM"

Kariyerini kupalarla tamamlamak istediğini belirten Leonardo Bonucci, “Buraya gelmeden önce Merih Demiral, Edin Dzeko ve Dusan Tadic ile konuştum. Onların söyledikleri benim için çok önemliydi. Bu önemli forma altında neler yapmam gerektiğini bana anlattılar. Ben de buraya tecrübemi getirdim. Takım arkadaşlarımla savaşmak için geldim. Çünkü kariyerimin son dönemindeyim ve bunu kupalarla tamamlamak istiyorum. Tabii ki en kısa sürede Türkçe’yi de öğrenmem gerekiyor. Merih, ‘Ben Juventus’ta iken sen bana İtalyanca öğretmiştin. Şimdi ben sana Türkçe öğreteceğim’ dedi" diyerek sözlerini noktaladı.

Haberin Devamı
Leonardo Bonucci'nin Kadıköy'deki keyifli anları

Takım arkadaşlarıyla bir araya geldi

Fenerbahçe'nin dün kadrosuna kattığı İtalyan savunma oyuncusu Leonardo Bonucci, yeni takım arkadaşlarıyla bir araya geldi. Samandıra Can Bartu Tesislerini gezen İtalyan oyuncu, teknik direktör İsmail Kartal ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Ardından takım arkadaşlarıyla tanışan tecrübeli oyuncu, sıcak karşılaşma için herkese teşekkür etti.

YORUM YAZ