MENÜ

Fenerbahçe'nin yeni maestrosu Brezilya'dan! Genç futbolcuya kancayı taktı

Bu sezon Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Fenerbahçe'de yönetim bir yandan da gelecek sezonun çalışmalarını sürdürüyor. Sarı Lacivertliler aradığı potansiyel ismi Brezilya'da buldu.

Fenerbahçe'nin yeni maestrosu Brezilya'dan! Genç futbolcuya kancayı taktı

Uzun yıllardır şampiyonluk özlemi çeken ve bu sezon Jorge Jesus yönetiminde bunu dindirmek isteyen Fenerbahçe'de gözler zirve yarışına dikilmiş durumda. Ezeli rakibi Galatasaray'ın arkasında 6 puan geride bulanan Sarı Lacivertli ekip tüm konsantrasyonunu lige verdi.

Haberin Devamı

Zirve yarışının yanı sıra Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro yapılanması da şekillenmeye başladı.

Fenerbahçenin yeni maestrosu Brezilyadan Genç futbolcuya kancayı taktı

BREZİLYA'DAN GENÇ MAESTRO

Fenerbahçe, önümüzdeki sezonun kadrosunu kurmak için şimdiden kolları sıvamış durumda. Sarı-Lacivertli kurmayların hedefinde bu kez 19 yaşındaki bir Brezilyalı futbolcu var.

Fenerbahçe'nin, 19 yaşındaki hücumcu orta saha oyuncusu Marlon Gomes için Vasco de Gama'ya 5 milyon euroluk resmi teklif yaptığı iddia ediliyor. Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Jorge Jesus'un da Brezilyalı futbolcuyu çok beğendiği ve transfere son derece olumlu yaklaştığı öğrenildi.

İLKAY GÜNDOĞAN BOMBASI


3 BÖLGEDE FORMA GİYİYOR

Portekizli teknik adamın çok beğendiği genç yıldız için "Brezilya milli takımının gelecekteki kaptanı." ifadesini kullandığı da ortaya çıktı. Aralık 2003 doğumlu olan Marlon Gomes, 10 numara dışında merkez orta saha ve orta sahanın sağında da forma giyebiliyor. 19 yaşında ve 1.76 boyunda olan Marlon Gomes, 12 kez Brezilya'nın alt yaş kategorilerinde forma giydi.

Vasco de Gama kulübüyle 31 Aralık 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Marlon'un Avrupa'da forma giymeye sıcak baktığı ve şu ana kadar kendisine yapılan en ciddi teklifin de Fenerbahçe'den geldiği ifade ediliyor. 19 yaşındaki orta sahanın aynı zamanda yakın gelecekte Brezilya Milli Takım kadrosunda kendisine yer bulabileceği ve bunun bir sürpriz olmayacağı da Brezilya basını tarafından ifade ediliyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin yeni maestrosu Brezilyadan Genç futbolcuya kancayı taktı




JESUS'UN GÖZÜNDEN KAÇMADI

19 yaşında ve 1.76 boyunda olan Marlon Gomes, kalitesi dışında liderlik özellikleri ile de dikkat çeken bir oyuncu. Marlon, Jesus'un da dikkatini çekmeyi başarmış bir isim.

YORUM YAZ