MENÜ

Fenerbahçe'den ilk resmi görüşme! Yeni hoca adayıyla ilk kez masaya oturdu

Sezona Jorge Jesus yönetiminde başlayan Fenerbahçe, şampiyonluğu Galatasaray'a kaybedince yeni bir hoca arayışına girdi. Sarı-Lacivertli ekip, en güçlü hoca adaylarından birisiyle ilk görüşmesini gerçekleştirdi. Her iki tarafın da anlaşmaya istekli olduğu aktarılıyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe'den ilk resmi görüşme! Yeni hoca adayıyla ilk kez masaya oturdu

Süper Lig'de sezona Jorge Jesus'la başlayan, ancak şampiyon Galatasaray'ın gerisinde kalan Fenerbahçe, yeni hocasını seçmek için hoca arayışlarına başladı ve görüşmelerini sürdürüyor.

Haberin Devamı

Sarı-Lacivertli ekip, yeni teknik direktörleri arasında şimdilik bir isimi ön planda tutarken iki taraf arasındaki ilk görüşme yapıldı. Daha önce büyük takımları da çalıştıran hocanın, Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı aktarılıyor.

Fenerbahçeden ilk resmi görüşme Yeni hoca adayıyla ilk kez masaya oturdu

JESUS: "ÖNEMLİ OLAN BEN DEĞİLİM"

Brezilyalı hoca, takımın mevcut durumuyla ilgili konuşurken, "Burada önemli olan ben değilim Fenerbahçe. Lig bittikten sonra durumum netleşir. Kafamdaki tek şey Fenerbahçe'nin başarısı. İstiyorum ki takımım kupa finalinde de son dönemdeki oyununu devam ettirsin. Benim şu andaki odağım final maçı. Galatasaray maçına da odaklandım, ama bir numaralı odağım 11'inde oynayacağımız final" dedi ve şunları ekledi: 

'KÖTÜNÜN İYİSİ OLARAK BAKARIM'

Haberin Devamı

"Aslında yakaladığımız puan ortalaması son 5 senenin şampiyonlarıyla denk bir puan ortalaması ancak Galatasaray'dan daha iyi olmayı başaramadık. Biz onlardan daha iyi olmayı başaramadığımız için şampiyon olamadık. Rakibimiz güçlü bir takım. Son haftaya kadar savaştık. Bazı dönemlerde onlardan daha iyi olmayı başardık ancak bazı dönemlerde başaramadık. Kupayı alırsak, kötünün iyisi olarak bakarım. Fenerbahçe tarihi için, oyuncular için, benim için kupa da önemli."

Fenerbahçeden ilk resmi görüşme Yeni hoca adayıyla ilk kez masaya oturdu

OSAYİ'YE İNGİLTERE'DEN İKİ TALİP 

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, İngiltere'deki takımların yakın takibinde olan Nijeryalı oyuncuya Premier Lig ekiplerinden Bournemouth ve Leeds United'ın talip olduğu aktarıldı.

DERBİ ÖNCESİ FLAŞ GELİŞME!

BONSERVİSİ BELLİ OLDU 

Fenerbahçe, 508 bin Euro'ya QPR'den transfer ettiği Osayi-Samuel'i satın aldığı fiyatın yaklaşık 20 katına satmayı planlıyor. Sarı-Lacivertli ekibin, Nijeryalı futbolcuyu transfer etmek isteyen takımlardan isteyeceği net ücretin 10 milyon Euro'dan aşağı olmayacağı bildiriliyor.

Fenerbahçeden ilk resmi görüşme Yeni hoca adayıyla ilk kez masaya oturdu

MONTELLA İLE İLK GÖRÜŞME

Sezonu, şampiyon olan Galatasaray'ın gerisinde tamamlayan Fenerbahçe, yeni hoca seçimleri için girişimlerini hızlandırdı. Sarı-Lacivertli ekibin listesinin ilk sırasında, Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'u çalıştıran Vincenzo Montella yer alıyor. 

HER İKİ TARAF DA İSTEKLİ 

Sportitalia’daki haberde, Fenerbahçe yönetimi İtalyan teknik direktörler bir araya gelerek ilk resmi görüşmesini gerçekleştirdi. İki taraf arasındaki anlaşmanın çok yakın bir zamanda yapılacağı aktarılırken her iki tarafından anlaşma için istekli olduğu bildirildi. 

Haberin Devamı

İTALYA'DA KALABİLİR 

30 Haziran 2023'teserbest kalacak olan Vincenzo Montella'nın aile faktörünü göz önünde bulundurarak İtalya'da kalma ihtimali de bulunuyor. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Montella ile devam etmek istediklerini belirtti, ancak İtalyan hocanın aile faktörünü göz önünde bulunarak ülkesine dönebileceğini söyledi. Vincenzo Montella; kariyerinde Fiorentina, Milan, Sevilla ve Roma gibi üst düzey kulüplerde çalışma fırsatı buldu.

Fenerbahçeden ilk resmi görüşme Yeni hoca adayıyla ilk kez masaya oturdu

YORUM YAZ