MENÜ

Fenerbahçe'nin yardım tırları afet bölgesinde

Tüm spor kulüplerimiz gibi deprem sonrası yardım adına seferber olan Fenerbahçe'nin tırları afet bölgesine ulaştı.

Fenerbahçe'nin yardım tırları afet bölgesinde

Fenerbahçe, diğer spor kulüpleri gibi deprem sonrası hemen yardım için seferber olmuştu. Hem Fenerium Mağazaları’ndan, hem de vatandaşların Ülker Stadı’ndaki merkeze getirdiği yardım kolileri tırlara yüklenerek peş peşe depremden etkilenen bölgelerdeki ihtiyaç sahipleri için yola çıktı. Dün kulüpten yapılan açıklamada, AFAD’la koordineli bir şekilde, yardım tırlarının belirlenen noktalara ulaşmaya devam ettiği belirtildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin yardım tırları afet bölgesinde

Kulüpten yapılan açıklamada, afet bölgesindeki çocuk ve bebekler için başta biberon olmak üzere emzik, mama, bez ve oyuncak yardımlarına ihtiyaç olduğu aktarıldı.

Malzemeler tırlardan indirilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Diğer yandan Ülker Stadı’ndaki merkeze yardımlar gelmeye devam ediyor. Fenerbahçe Kulübü, şu ana kadar 20’den fazla tırı bölgeye gönderdi.

'YAĞMA İDDİASI DOĞRU DEĞİL'

Fenerbahçe’nin afet bölgesine gönderdiği yardım tırlarından birinin yağmalandığı yönünde haberler çıkmıştı. Genel sekreter Burak Çağlan Kızılhan, bu iddiaları yalanladı.

Fenerbahçenin yardım tırları afet bölgesinde

Kızılhan, “Çıkan haberler doğruyu yansıtmıyor. Tır şoförüyle ve orada kontak kurduğumuz kişilerle konuştuk. Zaten dağıtımın yapıldığına dair de video paylaştık. Yardımlarımız devam ediyor. Tırları bu destek için kullandıran şahıs ve kurumlara da teşekkürlerimizi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

GELECEĞİN DEĞİL BUGÜNÜN YILDIZLARI

Sarı-Lacivertliler’in futbol akademisinde yer alan genç futbolcular da yardımlara destek vermek için Ülker Stadı’na koştu. Akademi antrenörleri, oyuncuları ve aileleri; getirdikleri mont, ayakkabı, termal çorap, termal içlik, gıda malzemesi, iç çamaşırı, battaniye, çorap, efoşman, bebek maması, temizlik malzemesi, elektrikli ısıtıcı ve sobadan oluşan malzemelerin tırlara yüklenmesine yardımcı oldu. Genç futbolcular bu anlamlı hareketleriyle geleceğin değil, bugünün yıldızı olduklarını gösterdiler.

YORUM YAZ